Das Keyboard 5Q: Det smarta tangentbordet som alla behöver i sitt liv!

Avatar for Areen Zahra

Om du Àr trött pÄ dina förÄldrade och trÄkiga tangentbord Àr det hÀr smarta tangentbordet allt du behöver för att lysa upp din dag. Detta fantastiska tangentbord kan styra alla dina smarta enheter!

Das har tagit marknaden med storm efter lanseringen av detta optimerade tangentbord som Àr sÄ lÀtt att programmera.

5Q-designen Àr unik; dess funktioner Àr spÀnnande och nya för alla som har anvÀnt standardtangentbord i Ärtionden. Das keyboard 5Q Àr inte som ett gamingtangentbord, det Àr faktiskt mycket mer Àn sÄ.

Das Keyboard Àr helt anpassat och har programmerbar funktion som gör det möjligt för anvÀndare att ansluta till applikationstjÀnsterna och fÄ enkel Ätkomst med bara ett enda klick. Tangentbordsknapparna blinkar med RGB-lampor som hjÀlper anvÀndaren att enkelt skilja olika meddelanden.

Alla smarta tangentbordsfans dÀr ute, du kan nu programmera din Facebook-avisering för att blinka alla knappar i blÄtt.

Är det inte nĂ„got?

PÄ samma sÀtt kan du tilldela olika fÀrger för att fÄ olika aviseringar för dig sjÀlv!
Inte bara aviseringar, men du kan ocksÄ programmera det hÀr tangentbordet för att fÄ nÄgon form av uppdateringar. Allt du behöver göra Àr att programmera tangentbordet och komma ihÄg de fÀrger du har stÀllt in för varje typ av anmÀlan eller uppdatering.

FarvÀl frÄn dina hÄrda tangentbord för att fÄ det hÀr smarta tangentbordet som erbjuder en extremt mjuk och smidig skrivupplevelse. 5Q erbjuder funktionsknappar som inte irriterar nÀr du skriver dina lÄnga e-postmeddelanden eller dokument.

Utan tvekan har Das lanserat en optimerad lösning för olika anvÀndare. Dess höga grad av anpassning gör det till en het favoritgadget. Das Q5-tangentbord kostar $ 221, men det hÀr priset passar bra med alla superkula funktioner som erbjuds.

Om du fÄr tag pÄ Das Q5, glöm inte att aktivera avisering för vÄra inlÀgg!