De 10 bÀsta stÀderna för minoritetsentreprenörer i USA

Betydelsen av mÄngfald, sÀrskilt i startande ekosystem, Àr obestridlig vid denna tidpunkt. Inte bara ger denna typ av integration framgÄng pÄ lÄng sikt, det ger ocksÄ plats för innovativa idéer, olika perspektiv och unika möjligheter för grundare, anstÀllda och samhÀllen. Plus att siffrorna bara inte ljuger nÀr det gÀller att göra mÄngfald en prioritet i ditt ekosystem.

“Vi mĂ„ste snabbt gĂ„ frĂ„n att tro att mĂ„ngfald Ă€r ett vĂ€lgörenhetsfall, och att den bĂ€sta personen som gör jobbet och minoritetsgrupper utesluter varandra”, sĂ€ger Felecia Hatcher, grundare av Blacktech Week till Tech.Co. “Nej, det Ă€r jĂ€vla bra affĂ€rer!”

Att anstÀlla minoritetsanstÀllda Àr ett steg i rÀtt riktning, men att stödja minoritetsentreprenörer Àr den verkliga indikatorn pÄ framsteg pÄ mÄngfaldens front. Trots en allmÀn brist pÄ engagemang för dessa framsteg i teknikvÀrlden görs steg för att förbÀttra, som det faktum att svarta kvinnor Àr den snabbast vÀxande gruppen av företagare i vÀrlden.

SÄ var kommer dessa minoritetsentreprenörer ifrÄn? Enligt forskning frÄn Expert Market finns det tio stÀder som frÀmjar mÄngfald i form av att stödja minoritetsentreprenörer. Med Houston i ledningen har dessa stÀder mÄnga minoritetsÀgda företag, en brist pÄ ekonomiska möjligheter för minoriteter, lÄga startkostnader, hög startdensitet, imponerande möjligheter för nya företagare och en hög andel nya företagare.

NÀr du tittar pÄ listan nedan finns det nÄgra anmÀrkningsvÀrda takeaways. Först och frÀmst Àr tydligen Texas platsen för minoritetsentreprenörer, eftersom tre stÀder frÄn Lone Star State Àr bland de tio bÀsta. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att, trots de höga kostnaderna för att starta (vilket Àr vad som landade det pÄ nummer tvÄ), har Miami bÀttre antal Àn nÄgon av dem nÀr det gÀller att stödja mÄngfald.

Om du Àr intresserad av att lÀra dig mer om var och hur minoritetsentreprenörer stöds, ta en titt pÄ infografiken nedan och engagera dig för mÄngfald i ditt ekosystem. Det Àr viktigt.

LÀs mer om mÄngfald hÀr pÄ Tech.Co