De 3 bÀsta nya funktionerna som Google lade till i den senaste förhandsgranskningen av Android N

Google sÀger att mÄnga Android-exploater som beskrivs i WikiLeaks CIA-filer redan Àr fixade

Google slÀppte sin andra förhandsvisning för Android N den hÀr veckan och den kommer med en massa nya funktioner som alla Android-anvÀndare borde Àlska. Nedan gÄr vi igenom tre av de coolaste funktionerna som Google lade till i den senaste Android N-utvecklaren, Àven om de flesta Android-anvÀndare borde veta att det fortfarande kommer att dröja mÄnga mÄnader innan de faktiskt kommer att kunna fÄ programvaran pÄ sina enheter.

RELATERAD: Apples bÀsta iPhone 6s-funktion kommer till Android N

1.) Snabbsvar frÄn lÄsskÀrmen. Om du vill kunna svara pÄ texter och e-postmeddelanden pÄ enhetens lÄsskÀrm kan du nu göra det, som du kan se frÄn den hÀr bilden som publicerades pÄ Imgur:

Allt du behöver göra Àr att avmarkera alternativet i dina lÄsskÀrmsmeddelanden som blockerar att skicka svar frÄn lÄsskÀrmen.

2.) Ett “Rensa allt” -alternativ för din senaste applista. NĂ€r du tittar pĂ„ alla appar som du har öppnat fĂ„r du nu möjlighet att trycka pĂ„ knappen “Rensa allt” som i de flesta fall avslutar processerna för de appar du kör. HĂ€r Ă€r en video frĂ„n Android Police som visar detta i aktion:

Android Police konstaterar att ”att svepa bort en app i listan över senaste appar Ă€r inte detsamma som att gĂ„ in och tvinga till att stĂ€nga en process, men det signalerar till systemet att det burk döda processen. ”

3.) En minirÀknare i snabbinstÀllningsmenyn. Slutligen Àr detta en liten men anvÀndbar liten uppdatering som lÀgger till en minirÀknare till dina snabbinstÀllningsmenyalternativ, mitt emellan din Wi-Fi-anslutning och batteriikoner:

Android Police konstaterar att den hÀr ikonen inte gör annat Àn att öppna telefonens minirÀknare, men det hÀr kan fortfarande vara ett coolt tillÀgg sÄ att du inte behöver slösa bort utrymme pÄ telefonens startskÀrm genom att hÄlla rÀknarappen pÄ den.