De 5 hetaste evenemangen pÄ Phoenix Startup Week

De 5 hetaste evenemangen pÄ Phoenix Startup Week

Att ha ett stödjande ekosystem kan göra en vÀrld av skillnad för nystartade nystartade företag. Medan en bra idé kan gÄ lÄngt i nÀringslivet behöver startups finansiering, mentorskap och stöd under hela företagets tillvÀxt. Och om du tror att de kommer fram till allt pÄ egen hand, har du inte sett en startvecka i aktion.

Denna vecka kl Phoenix Startup Week drivs av Chase for Business, kommer den vackra ökenstaden att vara vÀrd för en uppsjö av startande grundare, entreprenörer och lokala influenser i hopp om att stimulera till innovation. Deltagarna kommer att ha turen att njuta av ett fastkört packat schema fyllt med informativa samtal, upplysande mentorsessioner och mer startkunskap Àn vad den genomsnittliga entreprenören kommer att kunna hantera.

Dessutom, Chase Basecamp, navet för aktiviteter vid Phoenix Startup Week, kommer att hÄllas pÄ fem olika platser i Är:

MÄndagen den 20 februari kommer det roliga att Àga rum pÄ Galvanize. PÄ tisdagen den 21 februari kan du hitta Startup Week-aktiviteter pÄ Grand Canyon University Onsdagen den 22 februari Äker du till Arizona Science Center eller University of Arizona College of Medicine torsdagen den 23 februari, du Vi vill kolla in The Quad Du kommer att runda upp dina Startup Week-aktiviteter fredagen den 24 februari vid Arizona State University Tempe Memorial Union.

Vilken vecka! Med ett sÄ fullstÀndigt schema kan det vara svÄrt att bestÀmma vad du ska göra. Lyckligtvis har vi sammanstÀllt en omfattande lista över nÄgra av de hetaste hÀndelserna i veckan. Kolla in dem nedan och fÄ ditt schema instÀllt för den hÀr otroliga veckan med startspÀnning:

MĂ„ndag 20 februari – Keynote pĂ„ Galvanize

Det första huvudtalet i Phoenix Startup Week kommer att diskutera hur man bygger ett fortune 500-företag. Moderator Zach Ferres, VD för Coplex, kommer att sÀtta sig ner med Tim Crown, grundare av Insight, och Mike Guggemos, CIO för Insight, för att diskutera Crowns startupplevelser och lyfta fram viktiga tekniklektioner frÄn Guggemos, som kan hjÀlpa nystartade företag att skala.

EfterÄt, kom gÀrna in Roliga timmen pÄ det hip hiphop-samarbetsomrÄdet Avdelningen för att nÀtverka och koppla av med dem frÄn ditt ekosystem.

Tisdag 21 februari – FörsĂ€ljning eller skala ?: Lektioner frĂ„n entreprenörer om beslutet att sĂ€lja eller skala upp

GÄ med Jeff Katz, grundare av Mercury Payment Systems, och Mitch Foster, grundare av Excelsius Surgical, nÀr de diskuterar hur de brottade sig med frÄgan om de skulle sÀlja eller fortsÀtta att skala upp sina företag. Inkluderat i denna session kommer lÀrdomar frÄn försÀljnings- och skalbeslut och tips om hur man kan övervinna hinder i samband med snabb tillvÀxt. Michael Hool, grundare av T minus 6 och chefspartner pÄ Hool Coury Law, kommer att moderera detta samtal.

EfterÄt, se till att stanna vid Keynote vid Grand Canyon University för att trÀffa Ernie Garcia, VD för Carvana.

Onsdag 22 februari – Street Pitch

Phoenix Startup Week stĂ€nger av en hel DTPHX-gata sĂ„ att 10 startups kan tĂ€vla om chansen att vinna en investering pĂ„ 50 000 $ i sin verksamhet. I det hĂ€r helt nya PHX Startup Week-evenemanget kommer tio startups att presenteras framför en domarpanel med en snabb eld 5 minuters “Shark Tank” som pitch-konkurrens.

Men innan det, kolla in Bygg upp din SaaS-organisation, ett samtal som arrangeras av Dan Tire, försÀljningschef för HubSpot, för att lÀra sig handlingsbara steg för SaaS-försÀljning.

Torsdag 23 februari – Keynote pĂ„ The Quad

I denna huvudchatt kommer Michael Hool, grundare av T Minus 6 och chefspartner för Hool Coury Law, att ha en eldchatt med Tim Draper, legendariska riskkapitalist och grundare av Draper University, för att dela tidiga finansieringsberÀttelser, hans vision för att förvandla entreprenörskap utbildning och hans passion för att bygga grundare och deras stora företag. Den hÀr sessionen kommer att vara full av inspirerande innehÄll och visdom för alla företagare, inte bara om finansiering i ett tidigt skede utan ocksÄ om att bli framgÄngsrik pÄ entreprenörsresan.

DÀrefter kan du lÀra dig mer om riskkapitalscenen i omrÄdet med en eldstadschatt med lokala VC: er. Innan allt detta, se till att gÄ över till Bootstrapped utan att vara fastspÀnd att lÀra av entreprenörer om att framgÄngsrikt bygga ett företag pÄ en skostrÀngning.

Fredag ​​24 februari – Keynote vid Arizona State University Tempe Memorial Union

Detta samtal kommer att resonera med startande grundare som vill förstÀrka deras varumÀrke. Kara Goldin, grundare av San Francisco-baserade HINT Inc., tar dig igenom sin personliga berÀttelse, HINT: s ursprungshistoria, och delar framgÄngar och utmaningar som hon stött pÄ under vÀgen.

Glöm inte att stanna förbi Att vÀxa upp: Hur Tuft & Needle skalas samtidigt som företagskulturen upprÀtthÄlls med Emily Gaxiola, Amy Lopez, Julie Salamone, Amber Scott och moderator Steven Totten.

Phoenix Startup Week

Om du Àr intresserad av att delta i Phoenix Startup Week-festligheter, kolla in den hÀr lÀnken för att delta. Du vill inte missa all entreprenörsanda som flyter genom denna fantastiska Arizona stad frÄn 20 februari till 24 februari.

Foto: Flickr / Jerry Ferguson

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.