De 5 hetaste evenemangen pÄ TechWeek Washington DC

De 5 hetaste evenemangen pÄ TechWeek Washington DC

Washington DC Àr en varm sÀng för regeringens verksamhet och nya startups. Mellan behovet av innovation i det lokala ekosystemet och önskan att politiker ska pÄverka sina samhÀllen, Àr denna politiska oas den perfekta platsen för startups, grundare och entreprenörer att starta sin nÀsta satsning.

Denna vecka kl TechWeek Washington DC., frĂ„n 2-6 oktober kommer entreprenörer att behandlas i ett fullstĂ€ndigt schema med talare, investerare och talangkultivatorer som alla fokuserar pĂ„ att ge rĂ„d och kunskap för att hjĂ€lpa till med att bygga företag, samt en ny start-showcase, workshops, pitch-tĂ€vlingar, till och med jobb möjligheter! ÅtgĂ€rden kommer att Ă€ga rum pĂ„ mĂ„nga platser runt DC under veckan, sĂ„ se till att kontrollera schemat för platser och tider.

Med sÄ mÄnga alternativ att vÀlja mellan har vi delat upp nÄgra av de viktigaste evenemangen som du kan delta i, men oroa dig inte, det finns mÄnga fler aktiviteter! Kolla in vÄr lista nedan och bli glada över TechWeek Washington DC

BelÀget vid Lehman Auditorium vid George Washington University. En mÄngsidig panel av kvinnor som arbetar i DC-omrÄdet ger perspektiv för ingenjörer och datavetare frÄn en mÀngd olika bakgrunder som alla anvÀnder sin passion för teknik för att föra branschen och vÄr nation framÄt pÄ sitt eget unika sÀtt.

NÀr du Àr klar dÀr, gÄ över till Kick-Off party / Dolphin Tank presenterad av Springboard Enterprises och 1776 i 1776 Downtown.

BelÀget vid Inclusive Innovation Incubator. Om du har en ny idé som tar itu med en ekonomisk eller humanitÀr kris, gÄ sedan över till denna tÀvling. Denna möjlighet till kan sÀtta ditt företag pÄ radarn av investerare, mentorer, potentiella medarbetare och kunder.

BelÀget vid 600 Massachusetts Ave. Kom och kolla in de hetaste tekniska startupsna i DC-omrÄdet och lyssna pÄ tre paneler fyllda med grundare och investerare som fokuserar pÄ olika aspekter av att vÀxa ett företag i ett tidigt skede.

BelÀget vid Potomac Tower. Denna panel av entreprenörer tog offentliga stora data och anvÀnde den för att starta företag med flera miljoner dollar. FrÄn smart energianvÀndning till hÀlso- och sjukvÄrd kan offentliga data vara ett minfÀlt av guld, och de kommer att visa dig hur det fungerar. Paneldeltagare inkluderar: Victor Hoskins, chef för Arlington Economic Development (AED), Aneesh Chopra, president för CareJourney och tidigare CTO i USA, Anthony Fung, bitrÀdande teknologisekreterare, Commonwealth of Virginia, och Shawn Kyzer, rektor Big Data Architect, ByteCubed.

BelÀget vid Newseum. Den hÀr panelen Àr inriktad pÄ att hjÀlpa nystartade företag att lÀra sig att bygga tekniska team av högsta nivÄ som kan lösa komplexa problem och snabbt skala produkt. Paneldeltagare inkluderar: Steven McKnight, vice president för National Capital Region vid Virginia Tech, Jonathan Fulton, VP of Engineering, Storyblocks, Mike Grove, Cofounder and VP Engineering, Stardog, Ximena Hartsock, Cofounder, Phone2Action Inc. och Jess Szmajda, CTO, Optoro.

TechWeek Washington, DC kommer sÀkert att behaga alla grundare som söker fÄ kunskap, hitta den mentorn och skapa den anslutningen för att hjÀlpa dem att bygga sin verksamhet. LÀs mer om TechWeek hÀr.

LÀs mer om nya startups som kommer frÄn Arlington, VA pÄ TechCo

Denna artikel presenteras i samarbete med Arlington Economic Development (AED). Klicka hÀr för att ta reda pÄ mer om AED.