De 5 hetaste evenemangen vid Columbus Startup Week

De 5 hetaste evenemangen vid Columbus Startup Week

Ett stödjande startekosystem Ă€r mer vĂ€rdefullt för ett spirande företag Ă€n nĂ„gon finansieringsrunda. Genom att förse nystartade grundare med skickliga medarbetare, lukrativa partnerskap och mer Ă€n tillrĂ€ckligt med kapital kan en inblandad gemenskap fĂ„ igĂ„ng att verka lite mindre skrĂ€mmande. Lyckligtvis kan en bra startvecka göra hela skillnaden i stĂ€der som inte har ordet ”kisel” framför sitt namn.

PÄ Columbus Startup Week drivs av Chase for Business den hÀr veckan, kommer Ohioans att behandlas med eldstadschattar, mentorsessioner, huvudtal som Àr utformade för att inspirera entreprenörsandan i oss alla. Startup-grundare, entreprenörer och influencers kommer att stiga ner i Ohio-staden i hopp om att stimulera till goda idéer, bra partnerskap och enastÄende innovationer.

Alla ÄtgÀrder kommer att Àga rum kl Chase Basecamp, navet för aktiviteter vid Columbus Startup Week. Du kan hitta Chase Basecamp i hjÀrtat av staden vid Vue Columbus.

Femdagarsevenemanget kommer att Àga rum hela veckan pÄ olika platser i Columbus, vilket ger dig en chans att se allt. Men med ett sÄ fullstÀndigt schema kommer det att bli svÄrt att vÀlja ut dina favorithÀndelser. Lyckligtvis har vi konsoliderat de bÀsta evenemangen till en praktisk lista för dig. Ta en titt nedan och gör dig redo för en spÀnnande startvecka, med tillstÄnd av Chase.

MĂ„ndag 8 maj – Intervju med CoverMyMeds VD Matt Scantland

Hör av CoverMyMeds VD, Matt Scantland om hur deras folk-första kultur hjÀlpte dem att vÀxa frÄn start till Ohio största framgÄngshistoria, och hur deras förvÀrv av miljarder dollar Àr en startplatta för fler stora saker för företaget och dess uppdrag att hjÀlpa patienter. Matt kommer att prata för första gÄngen sedan publiceringen i en en-mot-en intervju med Mary Yost frÄn tidningen Columbus CEO.

Efter det, se till att stanna vid Öppningsnatt Happy Hour för drycker och nĂ€tverkande som förberedelse för 1st Columbus Startup Week Pitch Competition, som kommer att stĂ€lla lokala företag mot varandra i jakten pĂ„ $ 50 000-priset.

Tisdag 9 maj – Ford och smarta stĂ€der: Varför startups och innovation spelar roll för Ford

Ford har över 200 000 anstÀllda och omsÀtter mer Àn 150 miljarder dollar per Är. De Àr globala experter pÄ att leverera i stor skala. SÄ varför bryr de sig om nystartade företag, Àn mindre Columbus? Kom och ta reda pÄ Fords perspektiv pÄ mobilitet, anslutningsmöjligheter och smart-city-relaterad teknik och varför de tycker att Columbus Àr en testbÀdd i vÀrldsklass för innovation.

Innan det, vakna tidigt och gÄ vidare till BÀsta praxis för sociala medier för att lÀra dig hur du lyfter ditt varumÀrke frÄn proffs. Stanna sedan förbi Framtiden för Fintech att förstÄ möjligheterna i fintech för nystartade företag, traditionella finansiella tjÀnsteföretag och framför allt konsumenterna. Och om du fortfarande kÀnner dig entreprenör efter allt detta, slÄ pÄ Start Grind prata och lyssna pÄ berÀttelsen om Duet Health och Jeff Harper.

Onsdag 10 maj – Columbus Fashion Incubator: Hur, varför och vem

Fashion Week Columbus och Alternative Fashion Mob kommer att dela sina planer för en modeinkubator i vÄr stad i detta samtal. De förklarar hur de utvecklar sina organisationer för att möta behoven hos lokala designers. Columbus Àr en framvÀxande modekapital och dessa organisationer stÄr i spetsen för att utveckla modebranschen i centrala Ohio.

EfterÄt, fÄ din dagliga dos av motivation frÄn Det Àr inte alla rosor: Att hantera motgÄngar vid en start att höra frÄn Beam-grundaren Alex Frommeyer om hur hans företag upplevde snabb tillvÀxt efter att ha skurit ner.

Torsdag 11 maj – Konversation med JD Vance

Den hĂ€r chatten med JD Vance, New York Times bĂ€stsĂ€ljande författare till “Hillbilly Elegy” kommer att tĂ€cka framgĂ„ngen och konsekvenserna av sin bok, liksom hans övergĂ„ng till riskkapital, och varför han tycker att det Ă€r rĂ€tt tid att flytta till Columbus och investera i företag i MellanvĂ€stern. GĂ„ med i den hĂ€r övertygande konversationen om hur samhĂ€llet och organisationer som Bunker Labs kan bidra till Ă„tervĂ€xt av Mellanamerika pĂ„ lokal nivĂ„.

Glöm inte att stanna vid Bunker Labs Company Showcase att se dessa företag i aktion. Dessutom kommer du att kunna lÀra dig var trenderna gÄr inom finansiell teknik vid Future of Fintech-samtalet.

Fredag ​​12 maj – Teknikbehov för opioidepidemin

Denna diskussion kommer att inrama specifika frÄgor som kan ha tekniska lösningar för att hjÀlpa till med opioidepidemin i Ohio. Potentialen för att bygga verktyg för att förbÀttra svaret, datainsamling och resursallokering kommer att diskuteras.

Formeln för framgÄng Àr ett annat föredrag som du kanske vill ta in, eftersom du kommer att kunna höra frÄn Columbus cateringlegende Angela Petro prata om att anvÀnda din erfarenhet och vÀrderingar för att vÀgleda dig frÄn nÀsta steg till framgÄng.

LÀs mer om Columbus startup-ekosystem hÀr pÄ Tech.Co.

Foto: Flickr / Mark Spearman

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.