De 5 hetaste evenemangen vid Dallas Startup Week

De 5 hetaste evenemangen vid Dallas Startup Week

Ingen start Àr en ö. Att överleva nÀringslivet krÀver mer Àn en bra idé och ett kvalitetslag. Om du vill se att din idé blir verklighet, behöver du stöd frÄn ditt lokala ekosystem. Oavsett om det Àr kapital eller mentorskap kan din start inte lyckas utan lite hjÀlp frÄn din gemenskap. Lyckligtvis Àr hÀndelser som Dallas Startup Week utformade för att ge exakt det.

Denna vecka kl Dallas Startup Week drivs av Chase for Businesskommer den fantastiska Texas-staden att vara vÀrd för en uppsjö av startande grundare, entreprenörer och lokala influenser i hopp om att stimulera till innovation. Deltagarna har turen att njuta av ett fullstÀndigt schema med upplysande samtal, hjÀlpsamma mentorsessioner och tillrÀcklig startkunskap för att förÀndra ditt sÀtt att tÀnka pÄ affÀrer.

Alla ÄtgÀrder kommer att Àga rum kl Chase Basecamp, navet för aktiviteter vid Dallas Startup Week. Du kommer att kunna hitta Chase Basecamp i hjÀrtat av centrala Dallas pÄ St. Paul Place, Àven kÀnd som D Magazine-byggnaden pÄ Ross.

Med ett sÄ fullstÀndigt schema blir det svÄrt att bestÀmma vart man ska gÄ. Lyckligtvis har vi listat ut nÄgra av de bÀsta hÀndelserna varje dag sÄ att du inte missar nÄgot av det roliga. Kolla in hÀndelserna nedan och bli glada över en vecka med entreprenörsupplevelser:

MĂ„ndag 3 april – Eldstadschatt med Paul Bettner, medskapare av ord med vĂ€nner

Utnyttja denna unika möjlighet att titta pÄ en eldchatt med specialgÀst Paul Bettner, som var med och skapade det populÀra mobilspelet, Words with Friends, och grundade PLAYFUL CORP.

Du kan ocksÄ gÄ vidare till Top Success Stories of Dallas Entrepreneurs: The Good, The Bad och The Ugly för att se Tech.Co: s egen Frank Gruber diskutera framgÄngshistorier för företagare som kommer att inspirera dig att komma ut och förnya.

Om du letar efter lite mentorskap presenterar Dallas Business Journal: Bizwomen Mentoring Monday dÀr du vill vara. Evenemanget kommer att erbjuda deltagarna möjlighet att vÀlja bland över 45 mentorer som Àr de mest inflytelserika kvinnorna i samhÀllet.

Innan det, se till att stanna vid Basecamp Breakfast för att tanka innan veckan börjar. Glöm inte att göra ett besök pÄ Salesforce Happy Hour och DSW Launch Party den kvÀllen.

Tisdag 4 april – Fireside Chat med Patrick Lee, grundare av Rotten Tomatoes

Stanna vid den hÀr spÀnnande eldchatten med specialgÀst Patrick Lee! Patrick Àr grundaren och tidigare VD för Rotten Tomatoes, en ledande underhÄllningswebbplats med fokus pÄ filmrecensioner och nyheter och en av de 600 mest trafikerade webbplatserna i vÀrlden!

Glöm inte att avsluta det viktiga samtalet med titeln Five Steps to Use Diversity & Inclusion to Improve Your Bottom Line, som kommer att tÀcka hur man anstÀller, behÄller, utvÀrderar lön, erbjuder flexibla förmÄner och bygger en varierad arbetskraft.

Onsdag 5 april – FrĂ„gor besvarade: VC i DFW

Ta med dina svÄraste insamlingsfrÄgor och gÄ med i den hÀr interaktiva diskussionen med fem inflytelserika lokala riskkapital som delar sina tankar om tillstÄndet i Dallas ekosystem, skaffar kapital och vad Dallas behöver göra för att locka Ànnu fler dollar.

Innan det, se till att sluta med Fireside Chat med Seth Priebatsch, Chief Ninja pÄ LevelUp. DÀrefter gÄr du vidare till det fjÀrde Ärliga lÀget för entreprenörskap för att ta reda pÄ vad som Àgde rum det senaste Äret i Dallas Startup Community!

Torsdag 6 april – Produktionsfilm, video och musik: de bĂ€sta producenterna i branschen

GÄ med i Dallas Startup Week-teamet för en interaktiv upplevelse för att lÀra dig in och ut genom att hyra en studio, hur du fÄr din musik pÄ TV och hur du kan göra den pÄ egen hand.

DÀrefter gÄr du vidare till Ethical Fashion On the Rise + Rachel Zoe Style Box Party för att njuta av interaktiv upplevelse fylld med shopping, musik, cocktails, söta godisar, aptitretare, giveaways och mer.

Fredag ​​den 7 april – Real Estate Tech Startup Fair

Vid det hÀr evenemanget ser du ett antal Dallas-baserade fastighetstekniska startups samlade i ett rum för att visa upp sin teknik. Kom och se deras produkter, lÀr dig mer om jobbmöjligheter och nÀtverk i branschen.

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.

Foto: Flickr / Daxix