De 5 hetaste evenemangen vid Tampa Bay Startup Week

De 5 hetaste evenemangen vid Tampa Bay Startup Week

Trots all individuell Àra Àr startups inget utan deras ekosystem. FrÄn mentorrÄd till VC-finansiering behövde Àven Uber och Snapchat hjÀlp frÄn sin miljö för att nÄ toppen. Och medan entreprenörer tenderar att spela den ensamma vargen ganska bra, kan lite hjÀlp gÄ lÄngt, varför Startup Weeks har varit en sÄ stor framgÄng.

Denna vecka kl Tampa Bay Startup Week drivs av Chase for Business, hungriga startups, blomstrande entreprenörer och intresserade investerare kommer att gÄ till detta varma paradis i Florida för att skapa kontakter, affÀrshemligheter och lÀra sig mer om startvÀrlden Àn nÄgon annanstans. De kommer att behandlas pÄ informativa workshops, mentorsessioner och kÀndisföredrag som fÄr entreprenörshÄren pÄ nacken bakÄt. Plus, med vackra strÀnder, utsökt mat och tillrÀckligt med piratkÀnslor för att fÄ ditt inre barn att hoppa av glÀdje, kommer den hÀr veckan att vara enastÄende.

Dessutom, Chase Basecamp, navet för Startup Week-aktiviteter för Tampa Bay Startup Week, kommer att hÄllas pÄ tvÄ platser i Är. Först kommer Basecamp att hÄllas pÄ Rialto Theatre i Tampa frÄn mÄndagen den 13 februari till och med onsdagen den 15 februari. DÀrefter flyttar festligheterna till Station House i St. Petersburg de ÄterstÄende dagarna torsdagen den 16 februari och fredagen 17 februari.

Men med sÄ mÄnga hÀndelser pÄ schemat kan det vara svÄrt att bestÀmma vad man ska vÀlja. Lyckligtvis har vi sammanstÀllt en mÄste-se-lista över samtal och workshops för varje dag för att komma igÄng.

MĂ„ndag 13 februarith Tampa Bay Startup Showcase

Startup Showcase kommer att Àga rum dag 1 (13 februari) i Startup Week pÄ Rialto frÄn 17:00 till 18:30. Cirka 20 lokala företag kommer att stÀlla ut och alla deltagare kommer att fÄ chansen att lÀra sig mer om de fantastiska startups i ditt samhÀlle! HÄll sedan kvar för Officiell Kick Off Party dÀr huvudarrangörer tillsammans med borgmÀstaren i Tampa Bob Buckhorn kommer att sÀga nÄgra ord för att starta festen.

Tisdag 14 februarithVita husets nya internationella entreprenörsregel

I början av 2017 tillkÀnnagav Vita husets kontor för vetenskap och teknikpolicy sin slutgiltiga version av sin internationella entreprenörsregel, som gör det möjligt för de ljusaste entreprenörerna frÄn hela vÀrlden att vÀxa sina företag och förnya i USA för att öka den amerikanska ekonomin. GÄ med i FWD.us för att lÀra dig mer om Vita husets internationella entreprenörskapsregel och gÄ med i vÄrt arbete för att frÀmja sunt förnuft invandringsreformlösningar. Du kan ocksÄ delta i Bootstrapped utan att vara Strapped och lÀs upp de senaste rÄd om Tech.Co.

Onsdag 15 februarithHur du pÄverkar din startgemenskap med Brad Feld

Cofounder of Techstars Brad Feld kommer att skypa in i The Hip Room, intill Chase Basecamp, för att prata om hur du kan pÄverka din startgemenskap och hur samhÀllet kan stödja dig tillbaka. Glöm inte att fÄ en gratis professionell headshot pÄ Chase Basecamp.

Torsdag 16 februarithSkapa stort vĂ€rde med Big Data … Rollen för konsumentmĂ€tningar

Denna session belyser varför mÀtning kommer att spela en integrerad roll för att förstÄ och driva konsumenternas efterfrÄgan pÄ anslutna enheter, och diskuterar nÄgra av de frÄgor och utmaningar som mÄste övervinnas innan det verkliga vÀrdet av Internet of Things kommer att förverkligas.

Fredag ​​17 februarithFem steg för att anvĂ€nda mĂ„ngfald och inkludering för att förbĂ€ttra din resultat

GÄ bort frÄn den hÀr sessionen med fem sÀtt att vara en mÄngfaldsledare i din start och exempel pÄ hur det pÄverkade företagets resultat. LÀr dig hur du anstÀller, behÄller, utvÀrderar lön, erbjuder flexibla fördelar och bygger en mÄngsidig styrelse och / eller skapar ett varierat mentorprogram för ditt företags mÄngfaldsarbete. DÄ kan du stÀnga veckan pÄ Officiell Start Week Finale Block Party med borgmÀstaren i St. Petersburg Rick Kriseman och ledande arrangörer.

Tampa Bay Startup Week

Om du Àr intresserad av att delta i Tampa Bay Startup Week-festligheter, kolla in den hÀr lÀnken för att delta. Du vill inte missa all entreprenörsanda som flyter genom denna vackra Florida stad frÄn 13 februari till 17 februari.

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.