De 6 enkla stegen till nÀtverk vid utvecklingsevenemang

De 6 enkla stegen till nÀtverk vid utvecklingsevenemang

Konsten att smĂ„ steg kan vara det viktigaste att lĂ€ra sig – i livet och i affĂ€rer ocksĂ„. Medan mĂ„nga förestĂ€ller sig framgĂ„ng som en viss handling i ett enda genombrott, vet riktigt framgĂ„ngsrika mĂ€nniskor att det vanligtvis Ă€r ett resultat av lĂ„ngt och hĂ„rt arbete samt mĂ„nga smĂ„ steg.

Till exempel deltar mÄnga mÀnniskor frÄn e-handelsbranschen i utvecklarhÀndelser, men bara fÄ vet vad som mÄste göras för att inte bara delta i evenemanget utan att fÄ betydande förÀndringar i affÀrsprocessen. HÀr Àr en lista över hur du fÄr ut mer av dessa hÀndelser med hjÀlp av konsten att smÄ steg:

1: KÀnn dina mÄl

Ett av de största problemen för dem som deltar i stora evenemang Àr att dessa evenemang ibland Àr riktigt enorma. Du gÄr helt enkelt vilse kring sÄ mÄnga möjligheter: saker att göra, mÀnniskor att trÀffas och kunskap att vinna. Den frÀmsta regeln Àr att veta vad du letar efter och att hÄlla fokus. Uppenbarligen kan du ibland bara stöta pÄ ett fantastiskt och ovÀntat tillfÀlle, men vanligtvis Àr chansen att hitta nÄgot mycket högre nÀr du vet vad du letar efter.

2: SÀg hej till mÀnniskor

Detta steg verkar sjĂ€lvklart, men det Ă€r svĂ„rare Ă€n sĂ„ – mĂ„nga underskattar fortfarande innebörden av nĂ€tverk. Och det leder nĂ€stan automatiskt till miljontals förlorade möjligheter. Det Ă€r anledningen till att det Ă€r mycket viktigt att komma ihĂ„g att mĂ€nniskor Ă€r den viktigaste delen av varje evenemang och att skapa nya kontakter Ă€r den verkliga anledningen till att delta i evenemang Ă€r nödvĂ€ndigt för varje vĂ€xande verksamhet.

3: Skriv ner viktiga takeaways

NÀr du Àr mitt i en spÀnnande diskussion eller lyssnar pÄ en mycket intressant förelÀsare eller fÄr en inblick medan du pratar under kaffepausen Àr det svÄrt att förestÀlla dig att du kanske glömmer nÄgra tankar du har. Men du kommer sÀkert att glömma mycket information, kontakter och till och med dina egna idéer. Det Àr helt enkelt sÄ som vÄrt minne fungerar. Och det enda sÀttet att undvika det Àr att anteckna och noggrant skriva ner alla viktiga uttag sÄvÀl som dina tankar, idéer och insikter.

4: Dela med ditt team

SĂ„ snart du kom tillbaka frĂ„n nĂ„got evenemang fĂ„r du vanligtvis reda pĂ„ att du har massor av arbete. Och det Ă€r dĂ€r mĂ„nga mĂ€nniskor bestĂ€mmer sig för att de kommer att dela nyckelupptagningarna med laget senare nĂ€r det blir mindre arbete. Men gissa vad – det ögonblicket hĂ€nder aldrig och de flesta idĂ©er som kommer frĂ„n utvecklarens hĂ€ndelse förblir i anteckningsboken. För att undvika detta misstag Ă€r det absolut nödvĂ€ndigt att mejla dina tankar och idĂ©er till teamet och boka ett möte för att diskutera dem alla.

5: AnvÀnd det du lÀr dig

Det Àr ingen mening att fÄ ny information och idéer om du aldrig anvÀnder dem. Men den hÀr situationen nÀr du lÀr dig nÄgot fantastiskt och sedan aldrig implementerar det i dina affÀrsprocesser hÀnder nÀstan alla. Nyckelsteget Àr att inte bara delta i utvecklarens evenemang utan att se till att du anvÀnde de idéer och tekniker som presenteras.

6: HÄll konversationerna igÄng

I en utvecklarvÀrld förÀndras saker snabbt och det Àr huvudorsaken till att konversationen mÄste fortsÀtta Àven nÀr evenemanget Àr över. Det inkluderar ditt team sÄvÀl som ny kontakt du skapat. Försök ta tid och hÄll dig uppdaterad om vad som hÀnder, bidra med din upplevelse och skicka feedback om det Àr lÀmpligt.

Gör dessa sex steg vid varje evenemang sÄ blir du imponerad av hur bra det fungerar för dig.