De 7 viktigaste funktionerna i molnlagring för små företag

Med 87 procent av datatjänsterna som förväntas hanteras av molnbaserade tjänster till 2019, startar startups och stora företag för att få sina digitala ankor i rad. Beviljas att förändringshastigheten har ökat särskilt de senaste åren, men det är ingen ursäkt för att hamna bakom kurvan. Om du vill att ditt företag ska konkurrera måste du gå ombord med den här nya trenden.

Medan denna nya teknik har gjort livet så mycket enklare för anställda och grundare, kommer det dock med några försiktighetsåtgärder. Men om din molnlagringstjänst uppfyller några viktiga krav kan du vara klar för framgång på lång sikt.

“N√§r det g√§ller aff√§rer kan molnbaserad databehandling ut√∂ka mindre operationer till globala krafter”, skrev f√∂rfattarna till en Summit Hosting-studie. “Genom att multiplicera ett f√∂retags resurser med minimal praktisk anstr√§ngning kan molntj√§nster hj√§lpa sm√• f√∂retag att n√• ny kunddemografi och √∂ka sina erbjudanden oavsett storlek.”

Så vad är dessa nödvändiga funktioner? Tack vare en ganska imponerande forskning vet vi nu att säkerhet är den viktigaste egenskapen hos molnlagringstjänster. Med dussintals nyhetsvärden som inträffat under de senaste månaderna kommer detta knappast som en överraskning.

“Medan l√∂sningar som CRM och tj√§nster f√∂r teknikdistribution kan hj√§lpa till att effektivisera eller till och med utveckla standardprocesser f√∂r f√∂retagskunder, kan dessa l√∂sningar hamna mycket k√§nsliga kund- eller leverant√∂rsdata som g√∂r s√§kerhet till h√∂gsta prioritet”, skrev f√∂rfattarna till studien.

När det gäller de andra viktiga funktionerna kom prestandan på andra plats, med tillgängligt datautrymme, enkel att använda och kostnad som avrundade topp fem. Med hjälp av data kombinerat under de senaste fem decennierna undersökte författarna till studien kostnaden för hårddisklagring genom åren, liksom tillväxten av molnbaserade lösningar idag och i framtiden.

För en mer omfattande och fördjupad titt på trender i molnlagring över hela affärsvärlden, ta en titt på hela studien här och se till att dina molnlagringstjänster har dessa viktiga funktioner innan det är för sent.

Läs mer om vikten av cybersäkerhet på TechCo