De 9 Tampa-startups du behöver veta om [Poll]

De 9 Tampa-startups du behöver veta om [Poll]

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.

Ett av de enklaste sÀtten att spÄra stadens startekosystem Àr att ta en titt pÄ tillvÀxten av samarbetsplatser. Mer Àn ett dussin olika startknoppar dyker upp runt Florida, och det tropiska omrÄdet Tampa Bay Àr inget undantag. Man tillkÀnnagav till och med just sin andra Tampa-plats för bara nÄgra dagar sedan.

Med tanke pÄ alla dessa samarbetsutrymmen kan man förvÀnta sig att ett rekordantal coola startidéer samarbetas. Tampas prisvÀrda boende och dess snabbt vÀxande centrum kan inte heller skada.

Tech.Co tittade nĂ€rmare pĂ„ omrĂ„det före Tampa Bay Startup Week’s utstĂ€llning 13–17 februari för stadens smĂ„företag. Kolla in de snabba biografierna nedan och lĂ„t oss veta vilken start som förtjĂ€nar toppfakturering.

SavvyCard Àr en SaaS-plattform (software-as-a-service) som massproducerar anpassningsbara mobilwebappar för nÀstan alla marknadsförings- eller försÀljningsbehov. Företaget offentliggjorde vÀlgörenhetsorganisationen Tampa Bay WaVE: s lista över företag efter intÀkter som genererar antingen 1 miljon dollar i Ärlig försÀljning eller har samlat in 1 miljon dollar i en enda investeringsomgÄng.

Denna allt-i-ett-e-handelsplattform erbjuder en “unik helhetssyn” för att betjĂ€na sina anvĂ€ndare.

GiveGrowShare

“TripAdvisor för volontĂ€rer”, denna webbportal ger mĂ€nniskor en titt pĂ„ volontĂ€rorganisationer över hela vĂ€rlden. Kolla in det för en omfattande samling av betyg, recensioner, foton och video som kan hjĂ€lpa dig att bestĂ€mma var du skulle tjĂ€na bĂ€st.

UpValet

Denna start erbjuder bilförsÀljare de digitala verktygen de behöver för att förbÀttra bilköpsupplevelsen för bÄde sÀljare och köpare.

LumaStream designar och tillverkar lÄgspÀnnings-LED-belysningslösningar för kommersiella, institutionella, detaljhandels- och hotellmarknader med en patenterad digital kraftomvandlingsplattform.

En av de största onlinehandlarna av monterade trÀskÄp. Kanske inte det sexigaste företaget pÄ den hÀr listan, men hej, om du ska göra ett jobb, gör det bra: Företaget har landat pÄ Inc. 500 under de senaste tvÄ Ären, en lista som spÄrar den snabbast vÀxande privata företag.

CareSync Àr den ledande leverantören av mjukvara och tjÀnster för hantering av kronisk sjukdom, och de har 22,54 miljoner dollar frÄn tre omgÄngar, och senast tog de in en serie B pÄ 18 miljoner dollar den 7 oktober 2015.

TvÀtt i detaljhandeln görs pÄ kortare tid, med mindre besvÀr tack vare appbaserade maskinbokningar, tvÀttvarningar i appen, mobilbetalningar och mer. Ingen vÀntan. Inga kvarter. Inget krÄngel.

Den hÀr smarta hemleverantörens ansprÄk pÄ berömmelse: En smart dörrklocka med funktioner för ansiktsigenkÀnning. Medan mÄnga smarta tillbehör inte erbjuder mycket vÀrde för att motivera deras existens, verkar en dörrklocka som kan surra din smartphone nÀr den ser en frÀmling verkligen passera.