De bÀsta smartphones förvÀntas lanseras i Indien i februari 2019

De bÀsta smartphones förvÀntas lanseras i Indien i februari 2019

“Det hĂ€r Ă€r de bĂ€sta smartphones som förvĂ€ntas lanseras i februari pĂ„ subkontinenten”

Året 2019 startade i stor stil med den indiska smarttelefonmarknaden som bevittnade lanseringar av enheter som Honor View 20 (recension). Vi har ocksĂ„ flera tillkĂ€nnagivanden för spĂ€nnande smartphones som Ă€r uppstĂ€llda för att lanseras i landet denna mĂ„nad. Om du undrar vilka smartphones du kan förvĂ€nta dig i februari har vi tĂ€ckt dig. HĂ€r Ă€r en lista över alla spĂ€nnande lanseringar som vi kan förvĂ€nta oss denna mĂ„nad.

Xiaomi Redmi Note 7 första intryck14

Den Peking-baserade smarttelefontillverkaren Xiaomi började Äret med en smÀll genom att lansera sin Redmi-serie som ett oberoende varumÀrke. Den första handenheten som lanserades under Redmi-paraplyet Àr Redmi Note 7, som rÄkar vara den första Redmi-telefonen som har en glas-sandwich-design, 48MP bakre kamera och ett vattendroppskÄr. Xiaomi VD, Manu Kumar Jain, har retat lanseringen av Redmi Note 7 i Indien ett tag nu och en ny lÀcka har bekrÀftat att den kommer att lanseras denna mÄnad. Det finns smÄ chanser att Redmi Note 7 Pro med Sonys 48-megapixelsensor ocksÄ kommer att lanseras tillsammans med den vanliga varianten.

Relaterad lÀsning: Redmi Note 7 första intryck

Vivo V15 Pro Officiell bild FB

Vivo skickade nyligen ut medieinbjudningar för lanseringen av en ny smartphone i Indien den 20 februari. Det spekulerades i att inbjudan sannolikt kommer att lanseras av Vivo V15 och dess Pro-syskon. En nyligen exklusiv lÀcka av 91mobiler har bekrÀftat att det verkligen Àr Vivo V15 Duo som lanseras i landet vid det datumet och förbestÀllningar börjar 15 februari. Enligt vÄra kÀllor kommer Vivo V15 Pro med en upphöjande 32MP selfie-kamera och en fingeravtryckslÀsare under visningen. Andra funktioner inkluderar Qualcomms Snapdragon 675-chipset och en modul med tre kameror. Det förvÀntas att smarttelefonen kommer att prissÀttas under 30 000 Rs och den vanliga V15 kommer att ha en prislista pÄ 25 000 kr.

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-11.jpg

Om du inte har bott under en sten under den senaste mÄnaden eller sÄ skulle du veta att Samsung riktar sig mot tusenÄringar med sin helt nya M-serie. VarumÀrket har lanserat Galaxy M10 och M20 som debuttelefoner i sortimentet. BÄde Galaxy M10 och M20 kommer med Samsungs senaste Infinity V-panel som har en liten vattendroppskuren topp. Samsung Galaxy M10 Àr billigare av de tvÄ, medan Galaxy M20 pryder ett nötigt 5000 mAh batteri, snabb laddningsteknik, nya Exynos 7904-chip och en bakmonterad fingeravtryckssensor.

Relaterad lÀsning: Samsung Galaxy M10 recension | Samsung Galaxy M20 recension

oppo-k1-blÀck-svart

Flipkart satte nyligen upp en teaser av en kommande OPPO-smartphone med fingeravtryckslÀsare under visning och prisvÀrd pris. Webbplatsen har nu bekrÀftat att telefonen Àr OPPO K1 och den kommer att lanseras i Indien den 6 februari. OPPO K1 förvÀntas vara en av de mest prisvÀrda smarttelefonerna med fingeravtryckslÀsare. NÀr det gÀller specifikationerna kommer smarttelefonen att erbjuda en kant-till-kant 6,4-tums FHD + Super AMOLED-skÀrm, Snapdragon 660 AIE-processor, en dubbelkameramodul pÄ baksidan och ett 3600 mAh-batteri.

Samsung Galaxy S10 Plus officiell rendering

Samsung Ă€r redo att lansera sin Galaxy S10-serie vid Unpacked Event den 20 februari. Vi kan förvĂ€nta oss att det sydkoreanska varumĂ€rket lanserar Galaxy S10 Lite / E, Galaxy S10 och Galaxy S10 + tillsammans med 5G-varianten och eventuellt en hopfĂ€llbar telefon. Även om dessa smartphones inte kommer att sĂ€ljas omedelbart i Indien, kan vi förvĂ€nta oss att förbokningen börjar mot slutet av mĂ„naden. Galaxy S10-serien kommer att vara den första frĂ„n chaebol för att prata med Infinity-O-skĂ€rmen, Samsung Exynos 9820 eller Qualcomm Snapdragon 855 SoC, beroende pĂ„ region. Andra förvĂ€ntade funktioner inkluderar upp till 12 GB RAM, 1 TB lagring, tredubbla bakre kameror, ett 4000 mAh batteri och hĂ„lhĂ„liga dubbla frontkameror i den avancerade S10 + -versionen.

Relaterad lÀsning: Samsung Galaxy S10, S10 +, S10 E, S10 X 5G ryktet

Det hÀr Àr de bÀsta smartphones som förvÀntas komma ut i februari 2019. Vilken av dessa Àr du glada över? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.