De bÀsta smartphones prissatta till mindre Àn 20 000 Rs: mars 2019-upplagan

De bÀsta smartphones prissatta till mindre Àn 20 000 Rs: mars 2019-upplagan

“Dessa smartphones erbjuder det bĂ€sta priset för pengarna i kategorin sub-Rs 20k”

Om du letar efter en smartphone till 20 000 Rs i Indien, bör listan hjÀlpa dig att fatta ett bra köpbeslut. Alla telefoner nedan listas högt pÄ prisvÀrdhetsfaktorn. I sjÀlva verket kan nÄgra av dessa alternativ ge Ànnu dyrare smartphones en löpning för sina pengar. SÄ utan vidare, lÄt oss komma igÄng.

POCO-F1-by-Xiaomi-review-10_thumb.jpg

NĂ€r Xiaomi lanserade sitt POCO-undermĂ€rke, och debututbudet kallades F1, tog det vĂ€rlden med storm. Det Ă€r fortfarande den mest prisvĂ€rda smarttelefonen som finns tillgĂ€nglig med flaggskeppet Snapdragon 845-chipset. Även om dess eftertrĂ€dare har tillkĂ€nnagivits Ă€r SD845-chipset ett djur och kan hantera allt du kastar Ă„t det. De andra specifikationerna för smarttelefonen inkluderar en 6,18-tums FHD + -skĂ€rm med en topp-topp med en infraröd sensor för ansiktslĂ„sning i svagt ljus, dubbla bakre kameror med en primĂ€r 12-megapixelsensor och en 5-megapixel djupenhet, en 20 megapixel selfie shooter och ett 4000 mAh batteri med snabb laddningsstöd. Basvarianten, prissatt under Rs 20k, kommer med 6 GB RAM och 64 GB lagring ombord, men du kan ocksĂ„ vĂ€lja 8 GB RAM och 256 GB lagringsmodell.

Relaterad lÀsning: POCO F1 recension

Samsung Galaxy A50 recension13

Under 2019 har Samsung valt en aggressiv hÄllning pÄ den indiska marknaden med sin M- och A-serie. Galaxy A50 Àr för nÀrvarande det mest kraftfulla erbjudandet i A-serien, med tredubbla bakre kameror och en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen, som borde locka mÄnga kunder. Telefonen levereras med en 6,4-tums FHD + -skÀrm och ett litet vattendroppskÄr pÄ toppen, 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Den drivs av Exynos 9610-processorn frÄn Samsung och kör Android 9.0 Pie ur lÄdan, som Àr lagrad med One UI. Ett 4000 mAh batteri hÄller enheten igÄng, och ja, den stöder snabb laddning. KamerainstÀllningen pÄ baksidan innehÄller en 25-megapixels huvudskytt, en vidvinkelsensor pÄ 8 megapixel och en djupenhet pÄ 5 megapixel. För selfies finns en 25-megapixelsensor tillgÀnglig framför.

Relaterad lÀsning: Samsung Galaxy A50 recension

Honor-Play-15

Honor Play Àr en mycket kraftfull mellanklass-smartphone som levereras med en processor av högsta klass. Det drivs av Kirin 970-chipsetet, som Àr kopplat till 6 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Telefonen levereras ocksÄ med GPU Turbo-teknik som sÀgs förbÀttra spelprestandan utan att tappa för mycket batteri. Andra spelförmÄner inkluderar 4D haptisk feedback och 7.1-kanals Histen Audio. Enheten har en 6,3-tums FHD + -skÀrm med ett skÄr pÄ toppen. Honor har inkluderat ett 3.750 mAh batteri pÄ telefonen som stöder snabb laddning. Det kör Android 8.1 Oreo ur lÄdan, med ett lager av EMUI 8.2. För avbildning finns det en primÀr 16-megapixel-shooter pÄ baksidan, ihop med en 2-megapixeldjupssensor och en 16-megapixel snapper pÄ framsidan för selfies.

Relaterad lÀsning: Honor Play-recension

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-14

Redmi Note 7 Pro Àr det senaste och bÀsta erbjudandet i Redmi-serien frÄn Xiaomi. Det fÄr en ny design jÀmfört med sin föregÄngare tillsammans med att erbjuda kraftfulla specifikationer. Note 7 Pro levereras med en 6,3-tums FHD + -skÀrm som skyddas av ett lager Gorilla Glass 5. Handenheten drivs av Snapdragon 675-processorn, som Àr kopplad till 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme (det finns en lÀgre prissatt modell med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne ocksÄ). Telefonen har en bakkamera pÄ 48 megapixlar som Àr ihopkopplad med en 5 megapixels djupsensor. För selfies finns en 13-megapixelsensor tillgÀnglig i det lilla hacket pÄ framsidan. Enheten Àr utrustad med ett 4000 mAh batteri med Quick Charge 4-stöd. Den kör Android 9.0 Pie med MIUI 10 ur lÄdan.

Relaterad lÀsning: Xiaomi Redmi Note 7 Pro recension

oppo_k1_first_impressions_images_final8

OPPO: s senaste mellanklassmartphone har ocksÄ gjort till denna lista tack vare nÄgra intressanta funktioner. OPPO K1 Àr den andra telefonen i den hÀr listan som levereras med en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Telefonen drar ström frÄn Snapdragon 660-processorn, som Àr ihopkopplad med 4 GB RAM och 64 GB lagring. Den har ett par snappers pÄ baksidan, bestÄende av en 16-megapixelkamera och en 2-megapixel djupenhet. PÄ framsidan fÄr smarttelefonen en 25MP-shooter för selfies. Att driva showen Àr ett 3.600 mAh batteri.

För att avsluta, om du vill ha det mesta för pengarna, kan POCO F1 vara ett bra alternativ. Å andra sidan Ă€r Redmi Note 7 Pro och Galaxy A50 ocksĂ„ kapabla alternativ för slutare. Men en sak Ă€r tydlig att alla dessa smartphones bör vara ett utmĂ€rkt val under Rs 20k.