De bÀsta typerna av video för att tjÀna pengar pÄ YouTube

De bÀsta typerna av video för att tjÀna pengar pÄ YouTube

YouTube Àr vÀrldens största videodelningswebbplats med över 1 miljard anvÀndare. Det Àr ocksÄ en föredragen plattform för att skapa och dela video, Àlskad av flera videografer som Casey Neistat eller Ben Brown.

YouTube har ocksÄ hjÀlpt till att göra mÄnga vardagliga mÀnniskor till vÀrldsomspÀnnande superstjÀrnor, med nÄgra som tjÀnar miljontals dollar tack vare den populÀra webbplatsen. I motsats till vad det kan se ut, finns det ingen enda genre av videor som Àr mer framgÄngsrika nÀr det gÀller intÀktsgenerering. I sjÀlva verket rapporterar Fried.com att tio av de 15 bÀsta löntagarna pÄ YouTube har barn mellan 1 och 5 Är som en viktig demografi.

Vad som kan sÀgas Àr att det finns vissa typer av video som tenderar att tjÀna mer pengar pÄ YouTube, eftersom det Àr de som mÀnniskor gillar mest och dÀrför Àr de som ger fler visningar och har högre intÀkter. Kolla in listan nedan:

Handledningar

NÀr du inte vet hur du gör nÄgot vÀnder du dig oundvikligen till Google. De flesta Àr dock visuella elever och det kan hjÀlpa mycket att fÄ nÄgon att gÄ igenom stegen.

PĂ„ YouTube Ă€r videotutorialerna ganska populĂ€ra, och du kan dra nytta av det nĂ€r det gĂ€ller att skapa din egen video. TĂ€nk pĂ„ vad du vet och kan lĂ€ra mĂ€nniskor och, om möjligt, fokusera pĂ„ Ă€mnen som inte har undersökts Ă€nnu – du vill inte bara vara en annan kanal bland dussintals andra. Förklara sĂ„ mycket du kan men utan att ta för lĂ„ng tid, och ge en video med bĂ€sta möjliga kvalitet.

Videologer (aka Vlogs)

Vill du dela ditt liv eller ge din Äsikt om olika frÄgor? MÄnga mÀnniskor dÀr ute har redan tjÀnat stora pengar pÄ att göra dessa vloggar. Men att göra det framgÄngsrikt Àr allt annat Àn enkelt, eftersom du mÄste veta hur du gör det.

För att vara en “vlogger” mĂ„ste du ha en konsekvent personlighet och vĂ€lgrundade Ă„sikter. Annars, varför ska folk vara uppmĂ€rksamma pĂ„ vad du sĂ€ger? Mer Ă€n videotekniker, det som rĂ€knas hĂ€r Ă€r den antagna diskursen. Ett tips Ă€r att leta efter aktuella Ă€mnen som diskuteras pĂ„ sociala nĂ€tverk och ta stĂ€llning till dem.

Spel

Den hÀr Àr en no brainer. Videoklippen frÄn den mest betalade YouTuber, PewDiePie, Àr mest relaterade till spel, och han har en enorm följd, med nÀstan 50 miljoner prenumeranter pÄ sin YouTube-kanal.

Att prata om spel och spela in spel Àr en trend pÄ YouTube och kan fÄ din kanal att fungera. IstÀllet för att fokusera pÄ spel i allmÀnhet, fokusera pÄ en specifik franchise eller typ av spel att grÀva i. Hemligheten kan ligga i att hitta rÀtt nisch och dÀrifrÄn att skapa en stark fansbas.