De fem bÀsta reseapparna 2017

De fem bÀsta reseapparna 2017

Hyttaggregat som Uber och Lyft dominerade mycket av 2016, eftersom rittdelning blev ett vanligt koncept. Det blev tydligt att mÀnniskor föredrar att gÄ kontantlöst nÀr det gÀller resor. 2017 lovar att vara lika unikt eftersom nya och befintliga reseappar erbjuder en uppsjö av nya tjÀnster för att upphetsa och underhÄlla den moderna resenÀren.

Det finns ingen brist pÄ appar som gör resan enklare, men det hÀr Àr de fem bÀsta apperna 2017 som kan hjÀlpa dig att tÀcka varje aspekt av din reseupplevelse:

Google Trips

Google har blivit ett kÀnt namn inom resesektorn med Google Flights, och det verkar verkligen ha höjt sin ante med Google Trips. Om du Àr intresserad av att kontrollera nÀstan alla aspekter av din resplan Àr Google Trips perfekt för dig. Det gör det enkelt att samla all relaterad reseinformation frÄn din inkorg och organiserar automatiskt din resvÀg. För att göra saker sÄ smidiga som möjligt erbjuder den ocksÄ hel- eller halvdagars resplaner och skrÀddarsydda förslag pÄ sevÀrdheter.

“Vi gör ett bra jobb i planeringsfasen, men vi behöver verkligen hjĂ€lpa konsumenterna nĂ€r de faktiskt Ă€r pĂ„ destinationen”, sĂ€ger Richard Holden, en vice president för produkthantering pĂ„ Google.

Det som gör Google Trips sĂ„ speciellt Ă€r att det fungerar nĂ€r du Ă€r offline, sĂ„ att du kan spendera mindre tid pĂ„ jakt efter gratis WiFi-platser och mer tid pĂ„ att njuta av den plats du ska till. MĂ„nga förslag som erbjuds för mer autentiska och mindre “turistiska” platser Ă€r verkligen lovvĂ€rt.

AirBnb

Efter att ha dominerat semesteruthyrningsmarknaden i flera Är riktade AirBnb sig nyligen upplevelser som gör det möjligt för lokalbefolkningen att vara vÀrd för upplevelser som matlagningskurser, vandringsturer eller bara lokala upplevelser inom sin egen gemenskap.

Dessa “upplevelser” gör det möjligt för resenĂ€rer att trĂ€ffas och interagera med kunniga vĂ€rdar och njuta av mycket personliga och unika reseupplevelser över hela vĂ€rlden. Det Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att snabbt ansluta till en lokal destination genom lokal kunskap och expertis. VĂ€rdarna betygsĂ€tts och granskas sĂ„ att resenĂ€rer snabbt kan identifiera de bĂ€sta lokala upplevelserna.

Bookmundi

Aktiv i mer Àn 120 lÀnder, med över en miljon turnéavgÄngar och samarbetar med globala tungvikter som G Adventures, Trafalgar, Intrepid Travel och TopDeck, Bookmundi har snabbt framtrÀtt som den frÀmsta semesteraggregat 2016, frÀmst pÄ grund av dess sömlösa och enkla bokningsfunktioner. I en tid dÀr semesterpaket blir mer komplexa för varje dag erbjuder Bookmundi enkel bokning och webbplatsens chatt i realtid hjÀlper kunder att fÄ helt skrÀddarsydda reserbjudanden frÄn kÀnda reseleverantörer runt om i vÀrlden.

”Online-bokningssegmentet kommer att fortsĂ€tta utvecklas snabbt, bland annat, vilket möjliggör enklare, snabbare och mer dynamisk kontakt mellan kunder och kvalificerade lokala reseföretag eller resexperter runt om i vĂ€rlden, sĂ€ger Rasmus Juul-Olsen, vd pĂ„ Bookmundi.

En av Bookmundis enastÄende funktioner Àr funktionen Get Travel Quotes som ger kunden helt skrÀddarsydda semesterpaket frÄn tre till fem reseföretag i realtid. Dessa offert samlas pÄ ett stÀlle för enkel jÀmförelse, varefter kunder kan boka det bÀsta erbjudandet direkt eller samarbeta med ett valt reseföretag med en chattfunktion i realtid.

Sidekix

Sidekix Àr redan nÀrvarande i mer Àn 100 stÀder (och lÀgger till fler varje vecka) och Àr en populÀr stadsutforskningsapp som presenterar nedladdningsbara stadsguider som har rekommenderade museer, butiker, barer, kaféer och mer i valfritt omrÄde. Appen anvÀnder GPS-teknik och rekommenderar nÀrliggande teatrar, parker, butiker, restauranger, museer och barer nÀr du gÄr runt i omrÄdet. Om en viss destination lÄter intressant kan du helt enkelt klicka pÄ den för att lÀsa kundupplevelser eller kuraterat innehÄll frÄn lokala bloggare.

Intressanta funktioner inkluderar speciella guider för vissa stÀder som Tea Time i London eller jul i New York som presenterar rekommendationer som kretsar kring ett specifikt tema och en sÀsong.

tinder

Visst Àr det inte den första appen du skulle tÀnka pÄ nÀr du reser, och verkligen inte det mest konventionella sÀttet att trÀffa nya mÀnniskor heller. Men som det visar sig, med 50 miljoner registrerade anvÀndare och 12 miljoner matcher per dag, dyker den populÀra dejtingsappen verkligen ut som ett utmÀrkt sÀtt att trÀffa nya mÀnniskor i en ny stad. Det gör begreppet att sÀtta in datum i en ny stad mindre skrÀmmande och erfarenhetsresor mycket roligare.

“Vi har alltid handlat om att ansluta mĂ€nniskor”, sĂ€ger en talesman för Tinder. “Tinder Social Ă€r ett annat fantastiskt sĂ€tt att komma ut ikvĂ€ll och ansluta till andra mĂ€nniskor som gĂ„r ut – med samma nĂ€tverk, samma kraft och samma skalbarhet som Tinder tog med sig att dejta.”

Tinder ökar verkligen det sociala spelet med sin nya sociala funktion som lÄter hela grupper ansluta till andra grupper med appen. Det tar bort trycket att leta efter lokalbefolkningen och fÄr det att kÀnna sig mindre som ett datum och mer som ett modernt sÀtt att trÀffa likasinnade mÀnniskor.

Att planera en semester Àr en av de mest spÀnnande aspekterna av varje semester och dessa appar gör lÄngt för att göra resan enklare och roligare.

LÀs mer om startups och appar hÀr pÄ Tech.Co