De senaste lĂ€ckorna och rykten frĂ„n OnePlus 7 – 2019

De senaste lÀckorna och rykten frÄn OnePlus 7 - 2019

OnePlus har tyst tillverkat flaggskeppskonkurrerande telefoner till knockdown-priser i nÄgra fÄ Är nu. Och i Är kommer det kinesiska företaget att slÀppa OnePlus 7. Vi sammanfattar de viktigaste OnePlus 7-rykten och vad som Àr kÀnt hittills.

Trots sitt namn Àr 7 instÀlld pÄ att vara den tionde telefonen frÄn OnePlus. Det kommer att ersÀtta 6 och 6T, som slÀpptes i maj respektive oktober 2018.

Som med nÀstan alla efterlÀngtade telefoner vet vi en anstÀndig mÀngd om OnePlus 7, trots att den inte har avslöjats Ànnu. HÀr Àr alla saker vi vet, inte vet och nÄgra spekulativa rykten om OnePlus 7.

Vad vi vet om OnePlus 7

OnePlus har redan bekrĂ€ftat tvĂ„ saftiga bitar av information om 7-det – det kommer att ha Ă€nnu inte slĂ€ppt Snapdragon 855-processor, och det kommer att ha 5G-anslutning.

SÄ, lÄt oss börja med den processorn. Snapdragon 855 Àr den senaste och bÀsta mobilprocessorn frÄn Qualcomm, företaget som driver de flesta avancerade smartphones. Detta innebÀr att OnePlus 7 kommer att ha mycket grymt och borde kunna hantera nÀstan vad som helst du kan kasta i en telefon.

OnePlus har bekrÀftat att medan OnePlus 7 kommer att innehÄlla 855-chipet kommer det förmodligen inte att vara den allra första telefonen som gör det.

Om du vill se vem som lyckas komma först i tÀvlingen om 855, hÄll dig kvar för Tech.co: s Mobile World Congress (MWC) -innehÄll, eftersom det förmodligen kommer att presenteras dÀr.

Nu till 5G-anslutning. Vi hörde mycket om den nya 5G LTE-standarden, inklusive pÄ CES i Är. Men för tillfÀllet har vi inte sett nÄgra telefoner lanserade som kan dra nytta av de nya hastigheterna.

Men med tanke pÄ att 5G-infrastruktur inte Àr pÄ plats Ànnu, Àr det inte en stor miss. OnePlus 7 stöder dock 5G ur lÄdan sÄ att sÄ snart den Àr tillgÀnglig kommer du att kunna fÄ Ànnu snabbare nedladdnings- och uppladdningshastigheter.

Vad vi har hört talas om OnePlus 7

Det har skett ett antal rykten om OnePlus 7. Det mest intressanta har varit att det kan ha sÄ mycket som 10 GB Ram, plus en helt ramlös design tack vare en utskjutbar frontkamera.

Var har dessa 10 GB Ram-rykten ifrÄn? De verkar ha dykt upp efter OnePlus senaste samarbete med sportbilsföretaget McLaren, vilket resulterade i OnePlus 6T McLaren Edition. Denna specialutgÄva hade bump-up specifikationer jÀmfört med den vanliga 6T inklusive, du gissade det, 10 GB Ram.

OnePlus 7 McLaren Edition Small

Som referens har de flesta vanliga bÀrbara datorer mellan 4-8 GB Ram. Oavsett om du behöver sÄ mycket minne pÄ en telefon kan diskuteras, men att stöta pÄ Ram pÄ telefoner har nyligen blivit en taktik för telefonföretag som inte kan optimera programvaran pÄ sina produkter effektivt. IPhone XS och Google Pixel 3 XL har bÄda till exempel 4 GB RAM.

Hur som helst, med en ny processor och den enorma ramfiguren kommer OnePlus 7 att vara en snabb smartphone.

Kamerans glidande rykt Ă€r baserat pĂ„ en bild frĂ„n anvĂ€ndargenererad webbplats Slashleaks. Detta visar en OnePlus 6T, med sin lilla tĂ„rskydd, nĂ€sta telefon utan en ram och visar OnePlus ” Never Settle ” slogan.

Upphovsman: Slashleaks

Nu ser telefonen verkligen troligt ut. Men det faktum att Slashleaks i princip Àr som Reddit för tekniska lÀckor gör oss misstÀnksamma.

Det kommer sÀkert att vara intressant att se hur den allmÀnna befolkningen reagerar pÄ en vanlig telefon med en skjutreglage om en skulle dyka upp.

OnePlus 7 kommer att vara billigt

JÀmfört med en förstklassig Samsung- eller Apple-telefon blir OnePlus 7 verkligen inte dyr. OnePlus MO har gjort telefoner som konkurrerar med de bÀsta pÄ marknaden, men gör det till en brÄkdel av priset.

Med 6 och 6T kostar $ 529 respektive $ 549, skulle vi inte bli förvÄnad över att se de 7 komma in nÄgonstans mellan $ 549-570.

Visst, det Àr en ökning frÄn tidigare modeller, men jÀmfört med de flesta Android-flaggskepp Àr nÀsta OnePlus instÀlld pÄ att vara ett fynd.

OnePlus 7 slÀppdatum

OnePlus lanserar vanligtvis tvĂ„ modeller per Ă„r: En stor ny telefon antingen i maj eller juni och sedan en uppdaterad version, med ‘-T’ moniker, antingen i oktober eller november.

SÄ vi kommer förmodligen se OnePlus 7 tillkÀnnages mellan maj och juni 2019.

Vad sÀgs om MWC i februari? OnePlus gÄr vanligtvis inte stort pÄ vÀrldens största telefonshow i Barcelona. IstÀllet kommer det förmodligen att visa upp sin snabba McLaren-upplaga.

Återigen kommer priserna att vara under $ 600, men förmodligen över $ 550 – vilket fortfarande skulle göra de 7 lite stjĂ€la.

Vill du veta mer om OnePlus? Kolla in varför vi tror att det Àr nÀsta stora telefonmÀrke