Dekorera alla rum med Hutch Den gratis och enkla appen för inredningsdesign

Dekorera alla rum med Hutch Den gratis och enkla appen för inredningsdesign

NÀr du Àr redo att renovera ditt hem kan det ta mÄnader av att skura e-handelssajter och online-försÀljning innan du hittar rÀtt kombination av möbler. Och medan Pinterest Àr till hjÀlp kan det inte göra allt. Lyckligtvis kan ett företag göra det.

I dag, Kaninbur, en inrednings- och e-handelsapp som hjÀlper dig att förvandla ditt utrymme till det utseende du Àlskar pÄ mindre Àn en mÄnad, har lanserat. Dekoratörer, glÀd dig!

“Att köpa möbler behöver inte vara skrĂ€mmande”, sĂ€ger Beatrice Fischer-Bock, VD för Hutch. ”Vi kan ha kul med det som finns runt det som finns runt omkring oss. Du fĂ„r leka ut med ditt utrymme. ”

AnvÀndare börjar med att ta ett foto av utrymmet som behöver renoveras. VÀlj sedan en mÀngd olika teman som samlats av deras designers med de senaste trenderna, allt frÄn Boho Chic till Urban Industrial. Hutch kommer sedan praktiskt taget att omforma ditt rum utan kostnad och ge dig en vision om ditt faktiska utrymme innan du köper eller ordnar om möbler inom 24 timmar. Hutch tillÄter ocksÄ anvÀndaren att köpa de produkter som visas i redesignen direkt i appen. Och voila! Ditt rum Àr klart!

“Vi utvecklar en egen fototeknik som kĂ€nner igen strukturen i anvĂ€ndarens utrymme och placerar produkter i den”, sĂ€ger Benjamin Broca, CTO pĂ„ Hutch. “Det liknar vad Snapchat-filter gör i ditt ansikte, men för möbelshopping.”

Grundat av Fischel-Bock, Broca, Lizzie Grover, CCO Hutch, Madeline Fraser, CMO Hutch och Ethan Gromet CDO Hutch, Ă€r företaget en förbĂ€ttring av Homee. För att försöka hĂ„lla appen gratis trĂ€ffades Fischel-Bock, Grover och Fraser vid George Washington University dĂ€r de studerade inredningsdesign. Efter att ha dykt upp pĂ„ “Shark Tank” med deras verksamhet Zoom Interiors, de tre trĂ€ffade Sean Rad, grundare och ordförande för Tinder, som presenterade dem för Broca och Gromet.

Den hÀr appen Àr utformad för att göra inköp enkelt för kunder. Applikationen Àr gratis och tillgÀnglig för IOS eller Android. De kommer att göra intÀkter genom att sÀlja produkter i appen till detaljhandelspriser medan de köper dem till grossistpriser. Företaget har samlat in 7,14 miljoner dollar i Seed- och serie A-finansieringsrunder, ledda av Founders Fund, Foundation Capital, FF Angel LLC, Rad och Scooter Braun, grundare pÄ SB Projects.

”Vi började allt detta med att vi tittade runt i vĂ„r generation, vi Ă€r Ă„rtusenden och vĂ„ra vĂ€nner bad alltid om designhjĂ€lp. Vi rör oss mer Ă€n tidigare. Vi flyttar inte lĂ€ngre till ‘burbs’, gifter oss tidigt, arbetar upp den företagsstegen, har vĂ„rt CV och stannar allt pĂ„ ett stĂ€lle. Vi sĂ€ger okej, jag ska gĂ„ i grundskolan, gĂ„ pĂ„ att starta det jobbet. Vi ska bo hos rumskamrater innan vi gifter oss eller bor ensamma innan vi gifter oss. SĂ„ varje gĂ„ng du gĂ„r in kommer du att behöva nya möbler, sĂ€ger Fischel-Bock.

Även om det kan vara svĂ„rt att driva ett företag har Hutch-medlemmarna alltid en sak i Ă„tanke: misslyckas snabbt, fixar, snabbt och lĂ€r sig snabbt. Kom bara ihĂ„g att fortsĂ€tta försöka oavsett vad. Man vet aldrig vad som kan komma av det.