Dell G3 15 i bilder: kraftfulla specifikationer med en design som passar

Dell G3 15 i bilder: kraftfulla specifikationer med en design som passar

“Dells senaste prisvĂ€rda bĂ€rbara notebook-dator, G3, kommer nu i en helt ny design”

NĂ€r jag granskade Dells G3-bĂ€rbara dator för ett tag sedan drog jag slutsatsen att den bĂ€rbara datorn erbjöd otrolig prestanda för priset. TyvĂ€rr, för att fĂ„ det “otroliga” att hĂ€nda, var Dell tvungen att skĂ€ra hörn och företaget gjorde det i designavdelningen. Enkelt uttryckt hade enheten en mild stil, Ă€ven om den utmĂ€rkt överallt.

Dell G3 15 i bilder 006

Men Dell Àr inte en som nöjer sig med mindre och vid Ärets Computex tog varumÀrket omslaget frÄn den senaste bÀrbara G3 15-bÀrbara datorn som erbjuder en helt ny design, kraftfullare inre och det kostar fortfarande mindre Àn de flesta bÀrbara datorer i marknaden.

Riggen levereras nu med en mer kantig ram sÄvÀl som en elegant, ramlös skÀrm. SkÀrmen Àr ansluten till enhetens bas med hjÀlp av ett litet gÄngjÀrn som vÀljs över enhetens ram. Tack och lov behÄller den bÀrbara datorn nÄgra av sina föregÄngares designelement, inklusive den smakfulla alpina vita ytan och det blÄ fÀrgschemat som gör att den ser mindre spelare ut och klassisk.

NÀr det gÀller bÀrbar datorns kÀrnspecifikationer kan köpare nu specificera Dell G3 15 med en 144Hz-skÀrm, vilket Àr fantastiskt om du spelar mÄnga e-sporttitlar som Fortnite och CS: GO. Dessutom kommer maskinen nu ocksÄ med ett RGB-bakgrundsbelyst tangentbord, i motsats till den blÄ bakgrundsbelysningen pÄ sin föregÄngare. Sedan finns det den helt nya Game Shift-funktionen, som möjliggör maximal flÀkthastighet för oövertrÀffad prestanda med ett knapptryck. Slutligen kan den nyare G3 utrustas med en NVIDIA RTX 1660 Ti GPU, liksom 9: e generationens Intel Core i9-processorer till ett attraktivt startpris pÄ $ 799 (~ Rs 55K).

Det rÀcker med att sÀga, jag Àr glad att granska den bÀrbara datorn nÀr den trÀffar de indiska strÀnderna, för det verkar vara en perfekt balans mellan prestanda och stil, samtidigt som priset hÄlls i schack.