Den hÀr magiska chattappen sÀtter Facebook Messenger, WhatsApp och Skype pÄ ett och samma stÀlle

Den hÀr magiska chattappen sÀtter Facebook Messenger, WhatsApp och Skype pÄ ett och samma stÀlle

Jag spenderar en stor del av min dag med att byta mellan meddelandeprogram: Slack för jobbet, Facebook Messenger för vÀnner i USA och WhatsApp för vÀnner utomlands. Det kan ibland vara frustrerande, men just nu Àr det helt enkelt en del av min rutin. Men tÀnk om det inte behövde vara? TÀnk om jag kunde ha dem alla pÄ ett stÀlle?

Introduktion: Allt-i-ett Messenger.

MISS INTE: TvÄ nya videor kommer nÀra och personligt med iPhone 7 som aldrig förr

All-in-One Messenger Àr en webbaserad chattapp för Chrome som lÄter dig logga in pÄ över tjugo messenger-plattformar samtidigt, allt i ett enda fönster. Dessutom kan du logga in pÄ sÄ mÄnga konton pÄ samma plattform som du vill, sÄ att du inte behöver logga in och ut om du behöver Ätkomst till ett sekundÀrt konto.

Om du vill hĂ„lla ögonen öppna hela dagen kan du till och med lĂ„ta appen skicka meddelanden till dig nĂ€r du fĂ„r ett meddelande, sĂ„ att du kan svara med ett enda klick. Å andra sidan, om du inte kan missa dina Slack-meddelanden men vill vara ostörd av Facebook, kan du stĂ€nga av aviseringar för specifika appar.

I stÀllet för att lista alla plattformar som appen stöder tog vi en skÀrmdump:

Det Àr inte den första appen i sitt slag, men den Àr definitivt en av de snyggaste och mest funktionella. Du kan ladda ner den gratis idag frÄn Chrome Web Store.