Den heliga gralen: Hacka Pokemon Go sÄ att du kan gÄ nÄgonstans, ingen jailbreak krÀvs

Pokemon Go Location Camera Privacy

Det har nu gĂ„tt nĂ€stan tvĂ„ mĂ„nader sedan Pokemon Go-mani först svepte vĂ€rlden. Medan appens rankning i iOS App Store har glidit lite under de senaste veckorna – ligger den nu pĂ„ nummer 10 i de kostnadsfria appdiagrammen – Pokemon Go Ă€r fortfarande den bĂ€sta iOS-appen. Du kan ocksĂ„ fortfarande inte gĂ„ mer Ă€n 20 fot i stora och smĂ„ stĂ€der runt om i vĂ€rlden utan att se Ă„tminstone nĂ„gra fĂ„ personer som snubblar runt och försöker fĂ„nga en PokĂ©mon.

Medan de flesta anvÀndare i allmÀnhet spelar spelet rent, utnyttjar ett ökande antal Pokemon-missbrukare alla Pokémon Go-fusk och hackar dÀr ute. Oroa dig inte, vi kommer inte att döma dig för det Àr ju bara ett smarttelefonspel. Tja, om du inte har nÄgot emot att böja reglerna Àr du ute efter en seriös behandling pÄ mÄndag morgon, för det ultimata Pokémon Go-fusket som tidigare krÀvde att spelare jailbreakade sina iPhones Àr nu tillgÀngligt utan jailbreak krÀvs.

MÅSTE SE: Jag byggde ett Wi-Fi-paradis och allt jag behövde var en enhet

Tillbaka i slutet av juli var första gÄngen vi berÀttade om det ultimata Pokémon Go-fusket. Det finns gott om fusk och hackar dÀr ute, men den hÀr tar kakan genom att lÄta spelare gÄ var som helst i spelet utan att fysiskt röra sig en tum, och utan att utlösa utvecklarens anti-fusklarm och bli förbjudna i processen.

För de av er som fortfarande pÄ nÄgot sÀtt inte Àr medvetna om hur Pokemon Go fungerar, Àr det ett augmented reality-spel som krÀver att du reser runt med sina smartphones och följer en digital karta som speglar den verkliga vÀrlden omkring dig. NÀr du anlÀnder till en verklig plats dÀr det finns en virtuell Pokémon kan du fÄnga Pokémon och lÀgga till den i din samling.

Den verkliga integrationen Àr naturligtvis nyckeln, och det Àr en del av det som hÄller spelarna sÄ intresserade av spelet. Du kan inte bara sitta pÄ en soffa och arbeta dig igenom Pokemon Go pÄ en dag. IstÀllet mÄste du resa över hela din stad och det omgivande omrÄdet, fÄnga Pokémon och utföra andra uppgifter i processen.

Eller Ätminstone sÄ brukade det vara.

Som vi nÀmnde ovan introducerades ett hack i slutet av förra mÄnaden som lÄter spelare gÄ runt kartan pÄ en iPhone utan att behöva flytta nÄgonstans. Fusket blev Ànnu bÀttre för ett par veckor sedan, men det krÀvde fortfarande att anvÀndare jailbreakade sina iPhones för att installera hacket. Allt som Àndrades den senaste helgen, och detta otroliga Pokémon Go-fusk Àr nu tillgÀngligt pÄ iPhones som inte Àr jailbroken.

Detta nyligen uppdaterade Pokemon Go-hack Àr ganska enkelt att installera och anvÀnda, men YouTube-kanalen iCrackUriDevice satte ihop en fantastisk video som förklarar hela processen. I ett nötskal behöver du helt enkelt avinstallera Pokemon Go, ladda ner tre filer frÄn en speciell Pokemon Go-hacksida, installera filerna pÄ din iPhone frÄn din dator, justera en instÀllning sÄ Àr du klar.

Det finns en varning som förklaras i videon. LÄng historia kort, du mÄste sjÀlv underteckna och sedan lita pÄ appen för att fÄ den att fungera pÄ din iPhone, men det sjÀlvsignerade certifikatet fungerar bara pÄ din telefon i sju dagar. Du kan fortsÀtta anvÀnda detta Pokemon Go-fusk för alltid, men du mÄste upprepa denna process var sjunde dag för att göra det. Som du kommer att se i videon Àr det verkligen inte komplicerat och tar bara nÄgra minuter nÀr du har de filer du behöver.

Den fullstÀndiga videon som förklarar denna Pokemon Go-fusk och hur man installerar den utan att jailbreaka din iPhone finns inbÀddad nedan.