Den lilla Palm Phone kan nu fungera utan en medföljande smartphone

Den lilla Palm Phone kan nu fungera utan en medföljande smartphone

“Palm Phone lanserades f√∂rra √•ret som en kompletterande enhet till din huvudsakliga smartphone”

Den 3,3-tums ‘super-bed√•rande’ Palm Phone som introducerades f√∂rra √•ret som en sidekick till din vanliga smartphone i full storlek har f√•tt en ny version. Verizon har tillk√§nnagett en andra generationens Palm Phone, som √§r en frist√•ende enhet som kan anv√§ndas p√• egen hand, ingen parning kr√§vs. Den nya handenheten g√∂r det frivilligt f√∂r anv√§ndarna att para ihop med en Android- eller iOS-smartphone, medan den ursprungliga Palm Phone inte skulle fungera utan att vara ihopkopplad med en prim√§r telefon, vilket var den st√∂rsta nackdelen.

Handenheten lanserades med konceptet att hålla dig uppkopplad, men inte ber din uppmärksamhet. Den medföljande enheten kör Android 8.1 Oreo ur lådan och har en liten 3,3-tums pekskärm. Den fristående versionen av Palm Phone har prissatts i USA till $ 199 (~ Rs 13,999), vilket är en avsevärd rabatt från den ursprungliga prislappen på $ 349 (~ Rs 24.000).

Palmtelefon

I relaterade nyheter har Palm meddelat att de lanserar en mjukvaruuppdatering som sägs ge kameraförbättringar som HDR, färgbalans och prestanda i svagt ljus och längre batteritid. För att komma ihåg sina specifikationer, slingrar Palm Phone en 12-megapixel primär kamera och en 8-megapixel selfie-shooter med en ansiktsigenkänningsfunktion för att låsa upp enheten. Handenheten drar sin kraft från ett 800 mAh batteri med Life Mode-funktionen som begränsar dess användning till bara de appar du väljer för att förlänga batteriets livslängd ytterligare. Den drivs av Qualcomms Snapdragon 435-chipset i kombination med 32 GB lokal lagring och 3 GB RAM. Handenheten är också IP68-certifierad för vatten och damm.

[Previous Story]OPPO-patentet avslöjar smarttelefondesign med pop-up- och sidoglidande sekundära skärmar

[Next Story]Glöm Redmi Go, den här Nokia-telefonen är den billigaste Android Go-telefonen i Indien