Den mest spÀnnande Galaxy S10-rivalen frÄn 2019 kan se ut sÄ hÀr

Den mest spÀnnande Galaxy S10-rivalen frÄn 2019 kan se ut sÄ hÀr

Rykten om Galaxy S10 har dominerat den Android-relaterade nyhetscykeln under de senaste mÄnaderna, med varje dag som ger fans nya detaljer om Samsungs kommande flaggskeppstelefon. Samsung satsar stort pÄ Galaxy S10s design och nya funktioner och hoppas att det kommer att hjÀlpa till att kompensera för förlorad försÀljning 2018.

Galaxy S9 och Note 9 har inte sÄlts sÄ bra som Samsung hade hoppats, vilket skadade Samsungs resultat i processen. Men Samsung kommer inte ha en lÀtt tid att övertyga köpare att gÄ till Galaxy S10, eftersom nÄgra av dess största rivaler redan förbereder vÀrdig Galaxy S10-alternativ.

En av dem Àr Huawei, som Àr Samsungs största Android-rival just nu. Efter att ha lanserat Mate 20 Pro för bara nÄgra mÄnader sedan, en telefon som trummar alla Android-flaggskepp för 2018 nÀr det gÀller specifikationer och nya funktioner, arbetar Huawei pÄ P30-serien, eftertrÀdaren till förra Ärets P20-linje.

För nÄgra dagar sedan sÄg vi ett lÀckt skÀrmskydd som föreslog att Huaweis P30 kommer att ha en Ànnu galnare kamerainstÀllning Àn sin föregÄngare, vilket gav oss en bakre kamera med tre linser tidigare i Är.

En ny rendering frÄn Kina (nedan) berÀttar nu hur P30 kan se ut nÀr den startar nÀsta vÄr. FramstÀllningen matchar inte P30-fodralets design som lÀckte för nÄgra dagar sedan, vilket föreslog att telefonen skulle ha minst tre linser pÄ baksidan, en del av en vertikal kameramodul, samt en sekundÀr vertikal modul som skulle rymma blixten .

Den nya renderingen indikerar att telefonen kommer att ha en fyrdubbel lins kamerainstÀllning pÄ baksidan, Àven om den fjÀrde kameran kan vara en givarsensor.

Enligt renderingen ska P30 Pro leverera en annan design pÄ hela skÀrmen, med ett smalt skÄr som liknar OnePlus 6T. Men renderingen antyder att Huawei inte kommer att gÄ för en Infinity-O-skÀrmdesign som Galaxy S10. Huawei presenterade precis en telefon med en Infinity-O-liknande skÀrm, men den enheten har en LCD-skÀrm. P-serien av telefoner kommer att ha OLED-skÀrmar, och rapporter sÀger att Samsung kommer att Ätnjuta en begrÀnsad exklusivitet för OLED Infinity-O-skÀrmar. Om allt som pannar ut kanske Huawei P30-telefoner inte fÄr kamerahÄlsbehandling.

P30 Pro har fortfarande en liten ram lĂ€ngst ner om den hĂ€r renderingen Ă€r baserad pĂ„ faktiska detaljer, vilket Ă€r ett vanligt designelement för alla Android-telefoner idag. Även om det Ă€r oklart var renderingen kommer ifrĂ„n, Ă€r det sĂ€kert vid den hĂ€r tiden att Huawei kommer att lansera en P30-serie under första halvĂ„ret 2019 för att ta pĂ„ sig Galaxy S10, som kommer att inkludera en Pro-modell som packar flera kameror pĂ„ baksidan.