Den stora Galaxy S10-fotolÀckage Àr falsk, men den galna tekniken i bilderna kommer snart

Ett verkligt foto av Samsungs Ànnu inte slÀppta Galaxy S10 + lÀckte precis ut

Vi har allt som tyder pĂ„ att Samsung kommer att kompensera för sina hemskt trĂ„kiga Galaxy S9 och Galaxy S9 + flaggskeppstelefoner genom att göra sin kommande Galaxy S10 till den mest spĂ€nnande nya Galaxy S-telefonen pĂ„ flera Ă„r. Ju mer vi hör om telefonen desto mer verkar det som att det blir Samsungs mest spĂ€nnande Galaxy S-telefon nĂ„gonsin. Telefonen kommer enligt uppgift att vara en helt ny förestĂ€llning av Samsungs Galaxy S-sortiment, vilket definitivt Ă€r goda nyheter eftersom bolagets Galaxy S9 och S9 + hĂ„ller pĂ„ att forma sig till de sĂ€ljande Galaxy S-telefonerna sedan 2012. Tidsplaneringen Ă€r ocksĂ„ vettig sedan nĂ€sta Ă„rs nya telefonen kommer att bli den tionde Galaxy S-generationen. Rent av en slump lanserade Apple ocksĂ„ en fullstĂ€ndig nyförestĂ€llning av iPhone förra Ă„ret för att markera enhetens tioĂ„rsdag. Även rent av en slump följde iPhone X det som troligen var den trĂ„kigaste iPhone-generationen vi nĂ„gonsin sett.

Med Galaxy S10 kanske Samsung slÀpper en redesign som blir Ànnu mer spÀnnande Àn iPhone X var 2017. Apples tionde generationens iPhone presenterade en vacker ny design som nu Àr branschstandard, men den spelade inte mÄnga spÀnnande nya funktioner Àn en OLED-skÀrm som Àntligen var i nivÄ med Samsungs Super AMOLED-skÀrmar. I sjÀlva verket var den viktigaste nya funktionen faktiskt nÄgot som mÄnga Apple-fans var missnöjda med: Face ID, som ersatte Touch ID. Samtidigt ryktas Samsungs Galaxy S10 för att packa flera mycket efterlÀngtade nya funktioner som folk faktiskt vill ha i en spÀnnande ny design, och som förmodligen lÀckt ut under helgen. TyvÀrr visade sig lÀckan vara helt falsk.

Vi har hört sÄ mycket om den kommande nya Galaxy S10, Galaxy S10 + och en tredje ny modell som enligt uppgift kommer att ha nÄgot mindre imponerande specifikationer och en lÀgre prispunkt. Telefonerna kommer enligt uppgift ha ultraljud fingeravtryckslÀsare inbÀddade bakom skÀrmarna, nya 7nm chipsets, snabbare RAM- och flashminnesmoduler, och de tvÄ toppmodellerna kommer att ha nya trippel-lins kamerasystem pÄ baksidan som kan vara de mest imponerande smarttelefonkamerorna Àn. Vad vi inte vet Àr dock hur den nya Galaxy S10 kommer att se ut.

Rykten talar om att Galaxy S10 kommer att bli en ny utveckling av Samsungs nuvarande Infinity Display-design med mycket mindre ramar som skjuter Samsung nÀrmare de nÀstan hela skÀrmdesignerna som andra företag har lanserat under det senaste Äret. Det Àr i stort sett allt vi vet vid denna tidpunkt, vilket kanske Àr anledningen till att sÄ mÄnga mÀnniskor var sÄ angelÀgna om att tro att Galaxy S10-foton som lÀckte över helgen var riktiga. HÀr Àr tvÄ bilder frÄn lÀckan:

Om du tittar noga mÀrker du funktionen som alla var sÄ glada över. Den första bilden visar en helskÀrmsdesign som strÀcker sig nÀstan till toppen av telefonen. I den andra bilden kan du se att en del av skÀrmens övre del har blivit svart och en liten framÄtvÀnd kamera nu syns. Enligt rykten kan en del av telefonens skÀrm göras transparent för att exponera en kamerasensor under skÀrmen för selfies.

Tro det eller inte, den hÀr futuristiska tekniken Àr faktiskt nÄgot som Samsung och andra företag arbetar för att utveckla. TyvÀrr har inte telefonen pÄ dessa foton den coola nya tekniken. IstÀllet bekrÀftade vÀrldens bÀsta Samsung-insider att det faktiskt Àr en serie doktorerade foton av Samsungs Galaxy S8.

LĂ€nka till en Twitter-anvĂ€ndare som stal bilderna och publicerade dem utan att lĂ€nka till den ursprungliga kĂ€llan – vilket Ă€r en Kina-baserad blogg som upptĂ€ckte bilderna pĂ„ Weibo – Ice Universe bestĂ€mde sig för att sĂ€tta rekordet. “TyvĂ€rr Ă€r detta en Weibo-anvĂ€ndare som anvĂ€nder smidda Galaxy S8, men den hĂ€r tekniken Ă€r vĂ€rt att se fram emot,” sa han i en tweet. Det Ă€r definitivt en bummer, men den goda nyheten Ă€r att den hĂ€r typen av lösning Ă€r ganska verklig, och den kommer att hittas i smartphones de nĂ€rmaste Ă„ren. Kommer vi att se det sĂ„ snart nĂ€sta Ă„r pĂ„ Galaxy S10? Bara tiden kommer att visa, men bilderna ovan Ă€r ingen indikation pĂ„ att vi kommer att göra det.

HÀr Àr en GIF frÄn en kinesisk-blogg TvÄ Àgg som ger oss en ny titt pÄ hur den hÀr coola tekniken kan fungera: