Den stora Windows 10-uppdateringen som vi alla vÀntar pÄ kommer enligt uppgift i april

Windows 10 Creators Update

Tillbaka i oktober höll Microsoft ett evenemang i New York City för att göra flera stora tillkĂ€nnagivanden, inklusive avslöjandet av Creators Update för Windows 10. Medan företaget tillhandahöll ett vagt slĂ€ppfönster av “tidigt 2017” vid den tiden, berĂ€ttar kĂ€llor MSPoweruser att uppdateringen börjar rulla ut i april.

Som MSPoweruser förklarar, uppdateringen förvĂ€ntades ursprungligen trĂ€ffas i mars, men det slutgiltiga versionsnumret 1704 verkar föreslĂ„ att Creators Update kommer att göras tillgĂ€ngligt i april istĂ€llet. I det hĂ€r fallet hĂ€nvisar “17” i versionsnumret till Ă„ret (2017) och “04” avser mĂ„naden (april).

Mycket som det gjorde med Ärsdagen uppdatering 2016, Microsoft kommer att rulla ut Creators Update i vÄgor. Med det sagt kommer Windows 10-anvÀndare att kunna ladda ner uppdateringen manuellt sÄ snart den gÄr live.

Det finns fortfarande mycket vi inte vet om uppdateringen, men Microsoft förvÀntas slutföra ytterligare funktioner och buggfixar före slutet av januari, enligt MSPoweruser.

NÀr det gÀller vad vi vet har Microsoft sagt att Creators Update kommer att inkludera Windows Holographic anvÀndargrÀnssnitt, som kommer att fungera som inbyggt stöd för de olika Windows 10 VR-headset som kommer frÄn Dell, HP, Asus och andra hÄrdvarutillverkare 2017 AnvÀndare kommer ocksÄ att kunna skapa och redigera 3D-objekt i en ny version av Paint, sÀnda videospel i 4K med Beam och interagera med vÀnner direkt frÄn aktivitetsfÀltet med MyPeople. Fler funktioner kommer troligen att avslöjas senare denna mÄnad.