Denna iPhone 7 videorecension frÄn en hardcore Android-fan gör att Android-anvÀndare vill byta

Detta fantastiska Billboard-tidningsomslag sköts med en iPhone 7 Plus

Vi diskuterade nyligen hur trivialt och löjligt det Àr att bedöma en person utifrÄn vilken typ av smartphone han eller hon anvÀnder. I sjÀlva verket Àr det helt upprörande att oroa dig Àven det minsta med vilken typ av telefon kompletta frÀmlingar kan anvÀnda. Om du inte har nÄgon form av egenintresse, iPhone vs Android argument betyder bara pÄ ett och ett sÀtt: Om du personligen letar efter en ny smartphone och försöker bestÀmma vilken plattform du ska anvÀnda.

Om du befinner dig i den situationen just nu, bör du definitivt kolla in en ny iPhone 7 Plus-videorecension som publicerades av en hardcore Android-fan. Är din första instinkt att tro att den Ă€r partisk bara för att en Android-anvĂ€ndare publicerade den? TĂ€nk igen.

MÅSTE SE: Det hĂ€r Ă€r den mest fantastiska iPhone 8-modellen Ă€nnu, och den kan vara korrekt

Jag har fÄtt dussintals e-postmeddelanden sedan det inlÀgget sprang förra veckan, och de flesta av dem var positiva (ledsen om jag inte svarade pÄ din, men jag försökte tÀcka sÄ mÄnga jag kunde). Intressant Àr att mer Àn ett e-postmeddelande innehöll en lÀnk till en ny videoöversyn av iPhone 7 Plus som ett exempel pÄ en öppensinnad iPhone-recension som kommer frÄn en hardcore Android-flÀkt.

Den hardcore Android-fansen i frÄga Àr YouTube-anvÀndaren Armando Ferreira. Jag hade inte hört talas om Ferreira innan jag sÄg den hÀr videon sÄ jag vet inte hur djupt han var förankrad i Android, men han nÀmner en lÄng historia av att rota Android-telefoner och han verkar kÀnna till sina grejer. Han noterade i början av sin video att Android har kommit fram till den punkt dÀr han inte lÀngre har nÄgon önskan att rota sina telefoner, men han sÀger ocksÄ att iOS har sett ett antal förbÀttringar de senaste Ären som har satt det i nivÄ med Android i villkor för funktionalitet.

Intressant Àr att ett antal personer som mailade mig sa att den hÀr videon fÄr dem att tÀnka pÄ att byta frÄn Android till iOS. I sjÀlva verket publicerades en trÄd pÄ mÄndagen pÄ Reddit som tÀcker samma video, och personen som publicerade den sÀger att han eller hon Àr en Android-anvÀndare som byter efter att ha sett denna iPhone 7 Plus-videorecension.

Allt som omfattas av videon, som har en blygsam titel “The BEST iPhone 7 Plus Review from an Android User”, har tĂ€ckts tidigare. Men Ferreiras planerade instĂ€llning i kombination med hans historia som en skicklig Android-anvĂ€ndare drar uppenbarligen uppmĂ€rksamhet. Du hittar hela videon inbĂ€ddad nedan.