Dessa 8 startups revolutionerar utbildningstekniken för alla Äldrar

Dessa 8 startups revolutionerar utbildningstekniken för alla Äldrar

Den första internetvĂ„gen förde en enorm mĂ€ngd information online, men ofta pĂ„ ett sĂ€tt som var för övervĂ€ldigande och slumpmĂ€ssigt för mĂ„nga mĂ€nniskor att lĂ€ra av effektivt. Den senaste framvĂ€xten av kraftfulla moln-, mobil- och videoverktyg har gjort det möjligt att bygga mer fokuserade produkter och flexibla arbetsflöden som kan hantera specifika utmaningar i utbildningsprocessen med exakt effektivitet – frĂ„n neurovetenskapliga spel till högskoleepptagningar till sprĂ„kinlĂ€rning.

Ta en titt pÄ dessa nystartade företag som revolutionerar utbildningstekniken:

Visserligen

Visserligen Àr en online-rÄdgivningsplattform med gratisverktyg för gymnasieelever, förÀldrar och vÀgledningsrÄdgivare. Det erbjuder lÀroplan för college för att hjÀlpa studenter att förbÀttra sina chanser och hantera sina applikationer. RÄdgivare kan fÄ tillgÄng till gratis verktyg för att övervaka elevernas framsteg och skicka pÄminnelser.

Utbildningselement

Utbildningselement hjÀlper innovativa skolomrÄden att frÀmja varje elevs potential genom att arbeta med distrikt för att skapa personliga inlÀrningsmiljöer. Det Àr en SAAS-leverantör som hjÀlper skolor att utforma och implementera blandade klassrum som engagerar varje elev och gör datadriven instruktion hÄllbar för lÀrare.

Utbildning modifierad

Education Modified löser ett viktigt problem för lÀrare, förÀldrar och studenter genom att tillhandahÄlla ett omfattande forskningsbaserat specialutbildningsverktyg för att förbÀttra utbildningen för studenter med olika behov. Det gör det möjligt för lÀrare att fÄ tillgÄng till specifika undervisningsstrategier, till hands för alla behov i deras klassrum.

HSTRY

HSTRY gör det möjligt för lÀrare och elever att konstruera och utforska interaktiva tidslinjer för det digitala klassrummet. HSTRY Àr utformad för att efterlikna sociala medier och presenterar innehÄll i ett format som Àr lÀtt att förstÄ, engagerande och bekant för 21-talets student. LÀrare kan underlÀtta upptÀckten nÀr eleverna utforskar primÀra kÀllor, skapar tidslinjer och engagerar sig i historia.

Kiko Labs

Kiko Labs skapar adaptiva spel för barn baserat pÄ neurovetenskap för att utmana de fÀrdigheter som krÀvs för akademisk framgÄng. Dess första produkt, Thinking Time, Àr designad för barn i Äldrarna 3-6 och hjÀlper barn att förbÀttra inlÀrningskapaciteten genom vetenskapliga spel.

Lingo Live

Lingo Live tillhandahÄller online utbildning i ansikte mot ansikte för företag. Immersive curriculum Àr mycket personlig för varje organisation och student och levereras med effektiviteten av levande sprÄkundervisning i kombination med bekvÀmligheten nÀr som helst, var som helst.

NI-O leksaker

NI-O Toys skapar personifierade 3D-tryckta smarta leksaker som sammanfogar fantasi med interaktiva spelupplevelser. NI-O Toys bestÄr av ett online-grÀnssnitt som barn anvÀnder för att designa sina leksaker, 3D-tryckta leksaker i kombination med NI-O Smart Box-elektronikmodulen och NI-O Game Center-appen som lÄter barn leka med sina leksaker och surfplattor.

Muskotutbildning

Nutmeg Education tillhandahÄller en webbaserad plattform som förÀndrar hur lÀrare utbildar studenter och förbereder sig för lektioner. Det underlÀttar lÀrardelning och samarbete i stor skala och hjÀlper till att identifiera och ÄtgÀrda luckor i elevernas förstÄelse. Muskot sparar tid genom att lÄta lÀrare enkelt skapa Common Core-tester / frÄgesporter frÄn bÄde delade och certifierade frÄgestÀllningar.