Dessa Ätergivningar kan vara vÄr första titt nÄgonsin pÄ Apples nya iPhone 11-design

Dessa Ätergivningar kan vara vÄr första titt nÄgonsin pÄ Apples nya iPhone 11-design

Vi Ă€r knappt en vecka in i 2019 och rykten kring Apples nĂ€sta generations iPhone-serie börjar redan sippra in. Med det sagt kommer den senaste intressanta iPhone-smaken frĂ„n Steve Hemmerstoffer som tillsammans med Siffra, publicerade nĂ„gra spĂ€nnande nya Ă„tergivningar av hur Apples flaggskepp “iPhone 11” frĂ„n 2019 kan se ut.

Nu innan vi kommer till renderingarna sjĂ€lva – som objektivt ser lite udda ut – finns det nĂ„gra saker som Ă€r vĂ€rda att nĂ€mna. En, Hemmerstoffer har tidigare tillhandahĂ„llit korrekt information om nĂ€sta generations iPhone-design. TvĂ„, det har varit motstridiga rykten om huruvida Apple kommer att införliva en tredelad kamerakonstruktion pĂ„ sitt flaggskepp frĂ„n 2019. För det tredje medger Ă€ven Hemmerstoffer att det Ă€r “freakingly early” att lĂ€gga för mycket lager i en viss lĂ€cka vid denna tidpunkt.

Med dessa kvalifikationer ur vÀgen kan vi komma igÄng. Se och se, bilden nedan Àr hur Apples bÀsta iPhone kan se ut nÀsta Är, trippel linsschema och allt. Det rÀcker med att sÀga, om du trodde att kamerabumpen pÄ befintliga iPhones var mÀrkbar, kan du kanske förvÀnta dig en ganska överraskning nÀr Apple officiellt avslöjar sin iPhone-serie för 2019 senare i Är.

Nedan följer en lite mer detaljerad Ätergivning som ger ett bÀttre perspektiv pÄ trippelkamerakonfigurationen, den till synes större blixten Àn förvÀntat och en mikrofon som finns lÀngst ner till höger pÄ det fyrkantiga höljet.

Apples 2019 iPhone-modeller sÀgs fortfarande vara i EVT-steget (Engineering Validation Test), vilket Àr ett steg under DVT-fasen (Design Validation Test). Enkelt uttryckt har Apple fortfarande inte spikat ner den exakta designen och funktionerna som faktiskt kommer att ingÄ i nÀsta Ärs iPhone-sortiment. Som med alla iPhone-rykten som dyker upp sÄ tidigt pÄ Äret Àr det helt möjligt att ovanstÄende endast Àr prototyper som mÄnga aldrig nÄr massproduktion.

Trots det Ă€r det vĂ€rt att notera att designen ovan – om den Ă€r exakt – sannolikt kommer att vara en exklusiv pĂ„ Apples bĂ€sta iPhone, med Siffra noterar: ”Att inte veta i vilken skala bilden Ă„terges, Ă€r det svĂ„rt att sĂ€ga vilken variant som kommer att ha de tre kamerorna. Men med tanke pĂ„ den drastiska förĂ€ndringen av kamerainstĂ€llningen Ă€r det hĂ€r troligtvis vĂ„r nĂ€rmaste titt pĂ„ toppen av linjen iPhone iPhone. ”

Som det gjorde 2018 förvĂ€ntas Apple introducera tre nya iPhone-modeller senare i Ă„r, dĂ€r alla i huvudsak Ă€r ombyggnader av iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max. Med det sagt Ă„terstĂ„r det att se om iPhone XR – som enligt uppgift inte sĂ€ljer lika snabbt som Apple förvĂ€ntade sig – kommer att uppmana Apple att justera sitt iPhone-namn- eller prissĂ€ttningsschema.