Dessa företag hjÀlper hemlösa att fÄ en ny start

Dessa företag hjÀlper hemlösa att fÄ en ny start

Om du kÀmpar för att hitta nÄgonstans att donera för Giving Tuesday, var inte rÀdd. Det finns mÄnga sociala frÄgor dÀr ute som kan anvÀnda din hjÀlp Äret runt, och det finns mer Àn tillrÀckligt med möjligheter att göra det. Hemlöshet Àr till exempel en nationell frÄga som behöver vÄr uppmÀrksamhet. Medan det nationella antalet har sjunkit med 3 procent ökar hemlösheten i storstaden, vilket fÄr oss att undra: hur kan vi lösa detta problem?

Lyckligtvis Àr startgemenskapen pÄ jobbet. Med all kraften i entreprenörskap i ryggen gör företag runt om i landet sin del för att bygga upp hemlösa pÄ ett sÀtt som gör dem framgÄngsrika i framtiden. Dessa Àr inte vÀlgörenhetsorganisationer; det hÀr Àr företag som stöder hemlösa för att ge dem en ny start i samhÀllet.

Ta en titt pÄ nÄgra företag nedan som gör sitt för att göra livet lite bÀttre för hemlösa i det hÀr landet.

Miracle Messages ansluter mÀnniskor som bor pÄ gatan med sina nÀra och kÀra genom korta videomeddelanden och sociala medier. Hittills har 40 procent av Äterföreningarna lett till stabila bostÀder. Grundaren Kevin F. Adler startade Miracle Messages för att hedra sin farbror Mark, som bodde pÄ och av gatorna i 30 Är. Deras mÄl Àr att Äterförena 1 miljon mÀnniskor till 2021.

HandUp samarbetar med ideella organisationer för mÀnskliga tjÀnster för att samla in pengar online för hemlösa. Dessa organisationer kan samla in saker som speciella program, kundbehov och program- och driftskostnader. Med HandUp kan anvÀndare donera till en viss person via deras webbprofil eller SMS, lÀra sig om deras historia och behov och höra uppdateringar om deras framsteg.

ArtLifting ger hemlösa, funktionshindrade och andra missgynnade individer genom firandet och försÀljningen av deras konstverk. KonstnÀrernas arbete sÀljs via ett online konstgalleri och direkt till företag, inklusive kontor, hotell och restauranger.

Flickr / Fran Urbano