Det bÀsta av Boroughs NYC-tÀvlingen vill att du ska berÀtta om din berÀttelse

Det bÀsta av Boroughs NYC-tÀvlingen vill att du ska berÀtta om din berÀttelse

Om du kan göra det i New York City kan du göra det var som helst. Det Àr Ätminstone vad alla smÄstadssÄngare, komiker och artister har sagt till sina förÀldrar innan de flyttade till Big Apple. Trots omogenheten bakom uttalandet Àr det verkligen det enda sÀttet att fÄ framgÄng, sÀrskilt i nÀringslivet, att vara konkurrenskraftig i New York. Och tÀvlingen Best of the Boroughs kommer att visa deltagarna varför Silicon Alley Àr en av de största tekniska naven i landet.

Idag, den 13 september 2017, Àr inlÀgg öppna för att tÀvla i Det bÀsta av stadsdelar tÀvling, en stadsomfattande tÀvling som firar lokala företag, organisationer och samhÀllsindivider som gör New York och varje stadsdel i den till en unik plats att bo. Hosted av .nyc, alla företag eller enheter som har en fungerande .nyc-webbplats som anvÀnds före den 12 september 2017 Àr berÀttigade att tÀvla.

Medan andra tĂ€vlingar Ă€r inriktade pĂ„ den bĂ€sta, mest livskraftiga idĂ©n, vill Best of the Boroughs ha lite mer av sina konkurrenter. Genom att be om ”individuella berĂ€ttelser om vad som gör deras verksamhet eller enhet till det bĂ€sta i deras stadsdel”, gör denna tĂ€vling mer Ă€n att stimulera till innovation; det Ă€r uppmuntrande stolthet över ett verkligt imponerande startekosystem.

Trots sitt namn kommer Best of the Boroughs-tÀvlingen att utse vinnare frÄn var och en av de fem stadsdelarna i New York: Queens, Brooklyn, Manhattan, Bronx och Staten Island. Företagen kommer att bedömas utifrÄn allmÀnhetens överklagande, vÀrdet för lokalsamhÀllet och ekonomin, historien och historien om det enskilda företaget nÀr det gÀller den större nyttan för New York City-samhÀllet och den övergripande upplevelsen av .nyc-webbplatsen.

SÄ vad fÄr vinnarna i gengÀld för sina övertygande berÀttelser, sina fantastiska idéer och deras försörjning i New York? Vinnare för varje stadsdel fÄr en professionell högupplöst kommersiell fotografering med rÀttigheter till bilder för individuellt bruk, en funktion i .nyc betald reklamkampanj som belyser företagsnamn och bilder, och naturligtvis en officiell Best of the Boroughs-utmÀrkelsen, förstÀrka ditt företag sÄ bra som möjligt av samhÀllet och lokala stadsdelar.

Ansök nu!

Om du Àr kvalificerad och vill tÀvla i Best of the Boroughs-tÀvlingen, besök deras hemsida och ansök nu! InlÀmningar Àr öppna fram till 20 september 2017.

LÀs mer om nystartade företag frÄn New York pÄ TechCo

Denna artikel kommer till dig i samarbete med .CO. Besök hÀr om du vill veta mer om fördelarna med att anvÀnda en .CO-domÀn.