Det finns ett sätt att dölja Galaxy S10s kamerahål, men du får en massiv ram istället

Best Buy Galaxy S10-erbjudanden innehåller upp till 650 dollar i besparingar

Galaxy S10 kanske inte presenterades i Barcelona vid Mobile World Congress, men telefonen √§r fortfarande en av stj√§rnorna i showen. Alla varianter, inklusive Galaxy S10 5G, visas p√• Samsungs enorma monter, och det √§r ingen tvekan om att Galaxy S10 √§r en fantastisk enhet. Telefonens Infinity-O-sk√§rm √§r l√§tt signaturfunktionen i Galaxy S10-serien, och alla fyra telefonerna har h√•lkamera. Jag skulle s√§ga att det √§r √§nnu l√§ttare att v√§nja sig vid ‚ÄúO‚ÄĚ, men alla kanske inte h√•ller med. Det finns faktiskt ett s√§tt att d√∂lja sk√§rmens sk√§rmsk√§rning helt. Men √§nglar i himlen tappar sina vingar om du g√∂r det.

Samsung är väl medveten om att vissa användare kanske tycker att kamerans utklipp är ful och inkluderade en inställning som låter dig dölja den. Vad som faktiskt händer är att den övre sidan av skärmen blir en enorm toppram, eftersom pixlarna alltid är svarta Рen enkel sak att göra på OLED-skärmar.

Bildkälla: Chris Smith, BGR

Allt du behöver göra är att gå över till Visa i menyn Inställningar och sedan Helskärmsappar:

Bildkälla: Chris Smith, BGR

En ny meny visas med ett enda objekt: Dölj den främre kameran. Slå på den så får du Galaxy S10 från helvetet.

Bildkälla: Chris Smith, BGR

Om du tycker att det ser bättre ut på hemskärmen eller låsskärmen, har du helt enkelt fel, även om jag skulle erkänna att tapetens lutning får det att se ut som om Samsung försöker dölja hacket.

Bildkälla: Chris Smith, BGR

Här är en annan vinkel:

Bildkälla: Chris Smith, BGR

Ja, resultatet är hemskt. Så om du planerar att köpa telefoner med Infinity-O-skärmar, acceptera bara att du vänjer dig med hålslagskameran. Och tänk på änglarna i himlen. I all allvar finns det en anledning till att du kanske vill dölja hålslagskamerans utklipp, och det är, som Samsung föreslår, för appar som inte ser bra ut på Infinity-O-skärmar för tillfället. Som den här, till exempel:

Det är dock bara en tidsfråga tills dessa appar fixas.