Det hÀr Àr i stort sett Galaxy S10 i vÄra drömmar

Ett verkligt foto av Samsungs Ànnu inte slÀppta Galaxy S10 + lÀckte precis ut

Vi har fortfarande nÄgra mÄnader pÄ oss innan Samsung presenterar sin Galaxy S10-serie, men tack vare en massa teasers och rapporter förra veckan har vi redan Galaxy S10 teasers att titta pÄ. Och den pÄstÄdda designen pÄ Galaxy S10 utan skÀrm pÄ skÀrmen ser bÀttre och bÀttre ut med varje ny rendering.

För nÄgra dagar sedan publicerade en Twitter-anvÀndare Galaxy S10 som visar en telefon med nÀstan inga ramar och ett hÄl högst upp pÄ skÀrmen dÀr selfie-kameran skulle gÄ. Nu Àr samma person ute med en ny Ätergivning av telefonen.

Allt började med att Samsung retade just den hÀr skÀrmdesignen för de oanmÀlda Galaxy A8s. Det Àr inte förvÄnande att se Samsung lansera nya smarttelefonfunktioner pÄ mellantelefoner innan de gör det till flaggskeppshanden, eftersom Samsung försöker göra sina andra Galaxy-enheter mer konkurrenskraftiga.

NĂ„gra dagar efter att Samsung delat sin teaser, en mycket detaljerad Bloomberg rapporten sĂ€ger att Galaxy S10: s “frĂ€mre kamera Ă€r synlig och undangömt under skĂ€rmen”, vilket ytterligare stimulerar spekulationer om att Galaxy S10 och Galaxy A8 kommer att dela liknande Infinity-skĂ€rmar. Sedan lĂ€ckte ett skĂ€rmskydd som rymmer sĂ„dana skĂ€rmar, vilket tyder pĂ„ att vissa smarttelefonproducenter hĂ„ller pĂ„ att lansera telefoner med denna snygga nya design.

Den enorma nackdelen med denna speciella typ av design Àr att den inte stöder 3D-ansiktsigenkÀnning, som behöver en massa extra komponenter och dÀrför skulle behöva fler hÄl pÄ skÀrmen. Men om du inte vill ha Face ID-liknande sÀker ansiktslÄsning pÄ din telefon kan Samsungs skÀrmdesign vara det bÀsta alternativet för att ytterligare öka förhÄllandet mellan skÀrm och kropp.

Under de senaste veckorna har vi sett en massa nya metoder för att “fixa” hacket. Vissa, som Huawei och OnePlus, har minskat hacket till en dropp pĂ„ vissa telefoner. Andra som Xiaomi lanserade en telefon med en glidbar selfie-kamera. Nubia placerade emellertid tvĂ„ skĂ€rmar pĂ„ en smartphone med den bakĂ„tvĂ€nda skĂ€rmen som skulle hjĂ€lpa till med selfies. Det stĂ€mmer, den telefonen har ingen framĂ„tvĂ€nd kamera.

Men Samsungs kompromiss ser sÀkert ut som en mycket bÀttre idé Àn nÄgon av dessa. Och Samsung tÀnker inte ensam pÄ sÄdana skÀrmar. Apple har redan ett patent som förklarar i detalj hur man borrar hÄl i skÀrmar, medan kameraleverantören Largan förment arbetar pÄ en ren svart belÀggning som kan appliceras pÄ smarttelefonkameror sÄ att selfie-kameran i princip skulle vara osynlig.