Det ryktas att iPhone 12 Pro har ProMotion-skärm med hög uppdateringsfrekvens, 3x telezoom och förbättrat Face ID

Det ryktas att iPhone 12 Pro har ProMotion-skärm med hög uppdateringsfrekvens, 3x telezoom och förbättrat Face ID
Ryktfabrik: Den senaste läckageomgången kring Apples kommande iPhones avslöjar flera hårdvaruuppgraderingar som företaget sannolikt kommer att erbjuda på sina dyrare Pro- och Pro Max-versioner av den kommande iPhone 12. Dessa inkluderar dess 120Hz ProMotion-displayteknik, som ursprungligen debuterade för 3 år sedan på iPad Pro, ett kraftfullare kamerasystem med 3x bakre telezoom och på framsidan, en mindre design med integrerad design som integrerar en förbättrad Face ID-modul med vidvinkelstöd.

Nyheter kring Apple som använder ProMotion-skärmar på sin iPhone-serie 2020 började dyka upp för nästan ett år sedan, och det ser nu ut som att företaget kommer att göra det till en exklusiv funktion på de dyrare Pro-modellerna, enligt de senaste rykten.

Dessa avancerade iPhone-varianter (Pro och Pro Max) kommer påstås också med större skärmstorlekar på 6,1 tum respektive 6,7 tum och kommer att kunna växla dynamiskt mellan 60Hz och 120Hz för att balansera batteriets livslängd med strömkrävande men smarta spelupplevelser. Max-varianten, särskilt, kan ytterligare hjälpa till i detta avseende eftersom det kan komma att ha ett 4400 mAh batteri, en märkbar ökning jämfört med 3 969 mAh kapacitet som finns i den nuvarande 11 Pro Max.

Som rapporterades förra månaden ger Apple också mindre tweaks till telefonernas design med plana kanter och ett mindre hack. Det senare designelementet kommer att rymma en förbättrad Face ID-modul som kan upptäcka ansikten i ett mycket bredare utbud av vinklar för enklare upplåsning. Baksidan kommer emellertid enligt uppgift att packa tre skyttar som tidigare, med teleobjektivet som nu kan 3x optisk zoom Рen bump från 2x zoom i den nuvarande modellen Рoch en LiDAR-sensor som gjorde sin debut på den nyligen uppdaterade iPad Pro.

Att driva de kommande iPhonesna kommer att vara Apples A14 Bionic-chip, som som vanligt packar branschledande prestanda om läckta riktmärken ska tros. Tillsammans med dessa hårdvaruuppgraderingar, 5G-stöd och en mindre designuppdatering, förväntar sig också ögonvattnande priser.

Vad som inte är vanligt för Apple är dock det försenade massproduktionen och lanseringsdatumet för den nya iPhone 12 orsakad av den pågående pandemin och kan se att företaget hoppar över sitt utgivningsfönster i september med ett minskat lanseringsinventering.