Det ryktas att Samsung Galaxy Note 10 inte har nÄgra fysiska knappar

Samsung sÀger att Galaxy S10-serien Àr en hit i Indien, hÀvdar över 75 procent marknadsandel i mars

“Samsung Galaxy Note 10 Ă€r planerad att vara företagets kommande flaggskepp och förvĂ€ntas ta ledtrĂ„dar frĂ„n Galaxy S10-serien nĂ€r det gĂ€ller funktioner”

Inte lÄngt efter att Samsung Galaxy S10-sortimentet av smartphones började sÀljas över hela vÀrlden har rykten om företagets flaggskepp storskÀrmssmartphone börjat flyta in. Den senaste handlar om Galaxy Note 10, som bör lanseras av Samsung i företaget mÄnader, som vanligt. En rapport frÄn koreansk publikation ETNyheter sÀger att Samsungs Galaxy Note 10 kommer att vara en knapplös telefon och ta bort alla fysiska knappar som de nuvarande telefonerna har.

Enligt rapporten kommer den nya designen inte ens att ha en strömbrytare och anvÀnder istÀllet alternativa grÀnssnitt för att lÄta mÀnniskor interagera med den. Dessa alternativa grÀnssnitt kan inkludera sidor och gester som kan klÀmmas in. Till exempel kan strömbrytaren ersÀttas av en sömlös fysisk kant som kan pressas för att slÄ pÄ telefonen. NÀr den vÀl har slagits pÄ kan en kombination av pek- och gestingÄngar anvÀndas för att anvÀnda den. Till exempel kan anvÀndare kanske anvÀnda enkla gester för att höja volymen medan de tittar pÄ program pÄ Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy M30 recension - 91mobiles FB feat

Samsung hade tidigare lÀmnat in ett patent som visade en sÄdan klÀmbar design, som nÄgot stÀmmer överens med det knapplösa enhetens ryktet. Enheten rapporterar dock att Samsung kan komma med designen utan knappar till sina smartphones i A-serien, som Àr premiumenheter som sitter precis under flaggskeppstelefonen Galaxy S och Galaxy Note. Detta Àr en norm för Samsung, som ofta lanserar nya funktioner pÄ Galaxy A-enheterna innan de rullas ut till flaggskepp. VarumÀrket har ocksÄ varit kÀnt för att vara en tidig antagare av industristandarder. Till exempel gjorde det den böjda kanten, den tunna ramen och de höga bildskÀrmsdesignerna populÀra, som nu har blivit standard.

Rapporten lÄter dock lite tveksam eftersom anvÀndning av inga knappar kan leda till flera utmaningar för en smartphone, och det Àr osannolikt att Samsung tar en sÄ stor risk med en flaggskeppstelefon och helt förÀndrar hur en person interagerar med sin person telefon. Galaxy Note 10 förvÀntas slÀppa nÄgon tid i augusti 2019, det Àr dÄ vi ska fÄ bevis pÄ hur enheten formar sig för att vara.