Det ser ut som att Google just har fixat ett av Pixel största problem

Google undersöker Oreo-uppdateringen som dödade textmeddelanden pÄ vissa pixlar

För nÄgra veckor sedan fick vi veta att Google erkÀnde ett av de mest irriterande problemen med Google Pixel och förklarade att ljudproblemen som vissa anvÀndare upplevde kommer att ÄtgÀrdas efter en programuppdatering nÄgon gÄng. Det var verkligen goda nyheter för berörda Àgare, eftersom det innebar att ljudproblemen inte var resultatet av nÄgon form av hÄrdvaruproblem. Google lovade en fix, utan att faktiskt erbjuda ett slÀppdatum för uppdateringen. Nu verkar det som om Google redan har inkluderat korrigeringen i sÀkerhetsuppdateringen i februari som redan har slÀppts.

Som Telefonarena anteckningar, det nÀmns inget om felet i uppdateringens Àndringslogg, men mÄnga pÄ Reddit sÀger att ljudproblemen de har upplevt sedan de först köpte telefonen har försvunnit efter installationen av den hÀr nya uppdateringen. Men bli inte för upphetsad Àn: de statiska och poppande ljud som vissa Pixel-anvÀndare klagade pÄ Àr borta för vissa mÀnniskor. Andra pÄverkas fortfarande av problemet, vilket verkar tyda pÄ att Google faktiskt inte har ÄtgÀrdat problemet, och det kan bara vara en tillfÀllighet.

Videon nedan visar en ljudjÀmförelse före och efter uppdateringen. Det Àr uppenbart att ljudförvrÀngningsproblemet har försvunnit för den hÀr anvÀndaren, men Google har Ànnu inte meddelat nÄgot officiellt i frÄgan.

Som sagt, om du inte har uppdaterat din Pixel Àn, bör du göra det direkt och hoppas att telefonens ljuduppspelningsproblem ocksÄ Àr borta.