Detel D1 Star LED-TV med 17-tums skÀrm lanserades i Indien, priset till 3 699 Rs

Detel D1 Star

“Detel D1 Star LED-TV levereras med en 17-tums skĂ€rm, tvĂ„ 5W-högtalare och har en enda HDMI-port”

Detel lanserade vÀrldens mest ekonomiska LCD-TV D1 redan i november 2018. Nu har varumÀrket lanserat en annan TV i serie, D1 Star. Till skillnad frÄn föregÄngaren stenar den senaste TV: n en LED-panel med en 17-tums full-HD-skÀrm med 1 920 X 1 080 pixlar upplösning. Detel D1 Star TV kostar sÄ lÄgt som 3 699 Rs och levereras med ett Ärs garanti. Den nya TV: n Àr tillgÀnglig via Detels mobilapp, medan distributör och partners mÄste göra sina bestÀllningar pÄ 2BAdda.com.

Detel D1 Star

Anslutningsalternativen pÄ den nya Detel D1 Star TV: n inkluderar en HDMI-port, USB-port med multimedia, VGA-ingÄngar och stöder Àven PC-anslutning. Den har ocksÄ tvÄ 5W-högtalare anslutna pÄ bÄda sidor av TV: n som enligt företaget kan producera en uppslukande ljudupplevelse. Med tanke pÄ att mer Àn 33 procent av Indiens befolkning fortfarande inte Àger en TV Àr detta en enorm möjlighet för företaget.

Separat har företaget ocksÄ meddelat specialerbjudanden pÄ sitt sortiment av 24-tums till 65-tums LED-TV. Tack vare sin koppling till Pine labs kan kunder som har ett kreditkort köpa en Detel TV med noll handpenning, och anvÀndare kan ocksÄ anvÀnda EMI sex mÄnader utan kostnad genom Zest Money, med en handpenning pÄ 35 procent.

Yogesh Bhatia, MD, Detel sa, ”VĂ„rt uppdrag förblir intakt, och vi Ă€r tacksamma för att indianer runt vinklar och hörn av landet accepterade och uppskattade vĂ„r produkt Detel D1. Vi kommer att fortsĂ€tta att strĂ€va hĂ„rt för att göra en förĂ€ndring i livet för icke-anslutna mĂ€nniskor. Varje produkt har ett annat mĂ„l att fylla i luckorna i ekosystemet. Vi pĂ„började tillsammans en oĂ€ndlig resa och för nĂ€rvarande arbetar vi pĂ„ en serie specialinitiativ som Ă€r avsedda att ge en realtidsförĂ€ndring i de icke-anslutna indianernas liv. ”