Detel Posh Bluetooth-högtalare lanserades i Indien till Rs 1,999

Detel POSH

“Detel Posh Bluetooth-högtalare levereras med trĂ€design, DC5V 2A-högtalare och har 3,7v-2000mAh litiumbatteri.”

Detel, ett varumÀrke kÀnt för telefoner och TV-apparater, har utökat sin portfölj med ljudprodukter med lanseringen av Posh Bluetooth-högtalare i Indien. Den har trÀdesign och Àr utrustad med DC5V 2A-högtalare och Bluetooth 4.2 med ett anslutningsomrÄde upp till 10 meter. Högtalaren har ocksÄ stöd för Aux, microSD-kort och en micro-USB-port för laddning.

Detel POSH

Detel-högtalaren har ett frekvenssvar pÄ 100Hz-20kHz, en FM-tuner, en kÀnslighet pÄ 80DB + 2DB. Den rymmer en distorsion pÄ 0,5 procent och har en inbyggd mikrofon. Bluetooth-högtalaren har ett 3,7v-2000mAh litiumbatteri som kan ge upp till 5 timmars uppspelning pÄ normalt ljud och tar 3-4 timmar att ladda helt. NÀr det gÀller anslutningsmöjligheter kan anvÀndarna ocksÄ ansluta Bluetooth-högtalaren med en pennanhet, microSD-kort och AUX för att ansluta andra enheter.

Yogesh Bhatia, MD, Detel, sa, ”VĂ„ra talare har alltid Ă„terspeglat den unika stilen hos vĂ„ra lyssnare. Dess fina design, fantastiska ljudkvalitet, kraftfulla batteri och en mĂ€ngd andra funktioner gör Posh till ett mĂ„ste. Efter att ha fĂ„tt ett övervĂ€ldigande svar för det tidigare sortimentet frĂ„n vĂ„ra kunder, Ă€r vi alla redo att svĂ€nga marknaden med den nya högtalaren. ”

Detel Posh kostar 1,999 Rs och kommer att finnas tillgÀngligt via Detels webbplats, Flipkart och Amazon i Indien.