Detta Àr den galna ansiktsÄldrande appen som tar sociala medier med storm

Detta Àr den galna ansiktsÄldrande appen som tar sociala medier med storm

Om du har öppnat nÄgot av dina sociala mediekonton under de senaste dagarna har du utan tvekan sett en procession av gamla, skrynkliga men lite bekanta ansikten som tar över ditt flöde.

Den hÀr typen av appar eller visuella knep verkar ofta explodera i popularitet pÄ en gÄng. Microsoft hade en app som var het i en minut som försökte gissa hur gammal du Àr baserat pÄ en bild av ditt ansikte. Snapchats baby ansiktslins exploderade ocksÄ i popularitet nyligen, drivs av andelar av mÀnniskor som ser ut som spÀdbarnsversioner av sig sjÀlva. Och det senaste Àr FaceApp, en app som tar ett foto av dig och förbÀttrar ditt ansikte sÄ att det ser ut som om du befinner dig i skymningen av ditt liv.

Appen har faktiskt funnits i ett par Är nu men har sett en uppgÄng i popularitet som drivs av en ström av kÀndisar som har publicerat hur de kommer att se ut som geriatrik. Du kan ladda ner den för iOS hÀr och Android-enheter hÀr.

Appen Ă€r ganska enkel att anvĂ€nda. Du kan anvĂ€nda den för att ta ett foto av dig sjĂ€lv eller bara vĂ€lja ett frĂ„n ditt bildbibliotek. BlĂ€ddra över till “Ă„lder” -filtret och voila. Du kan ocksĂ„ se kĂ€ndisar som Jonas Brothers ovan, som har gjort samma sak och lagt ut resultaten pĂ„ sociala medier, varav mĂ„nga kan hittas via hashtaggen #FaceAppChallenge.

Musikchef Scooter Braun anvÀnde appen för att skÀmma bort sin nuvarande strid med Taylor Swift:

NĂ„gra andra saker att veta:

Appen skapades 2017 av en grupp utvecklare frÄn Ryssland som heter Wireless Lab, vilket under de senaste dagarna har gett upphov till varningar om appen. De flesta verkar inte ha nÄgot emot det, men appens anvÀndarvillkor klargör att det har rÀtt att reproducera och publicera bilder du laddar upp.

“Du ger FaceApp en evig, oĂ„terkallelig … royaltyfri … licens att anvĂ€nda, anpassa, publicera, distribuera ditt anvĂ€ndarinnehĂ„ll … nĂ€r du lĂ€gger upp eller pĂ„ annat sĂ€tt delar”, sa den brittiska Digitas-strategen James Whatley pĂ„ Twitter genom att Ă„terberĂ€tta villkoren. och villkor. Han delade ocksĂ„ ett uttalande frĂ„n utvecklarna som försöker ta itu med eventuella problem: