Detta Àr Galaxy S10 5G

Detta Àr Galaxy S10 5G

Det finns verkligen en hel del att packa upp frÄn Samsungs Unpacked presskonferens idag, och det Àr ingen tvekan om att Samsung startar 2019 med en smÀll. 2018 var ett trÄkigt Är dÀr företaget slÀppte tre nya flaggskeppstelefoner totalt och var och en sÄg ut precis som sin föregÄngare. Dessutom tog Galaxy S9, Galaxy S9 + och Galaxy Note 9 inget nytt till bordet som kan ha vÀckt mÀnniskors intresse. Det Àr en sak att slÀppa nya smartphones som anvÀnder gamla mönster men introducerar nya heta tÀltfunktioner. Men det Àr en annan sak helt att slÀppa nya smartphones som anvÀnder gamla mönster och samma gamla funktioner.

Tack och lov börjar 2019 pÄ höger fot för Samsung. Förra Äret fick vi tre trÄkiga nya flaggskepp pÄ 12 mÄnader, och i Är fÄr vi tre nya spÀnnande flaggskepp pÄ bara en dag. Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + har alla fantastiska nya mönster som drar Samsung-telefoner in i den moderna all-screen-eran, och de Àr ocksÄ fulla av fantastisk ny teknik som Android-fans kommer att Àlska. Vi har berÀttat allt om dessa nya S10-modeller och du kan verkligen inte gÄ fel med nÄgon av dem. Men om du vill ha det bÀsta av det bÀsta 2019 finns det en fjÀrde modell som heter Galaxy S10 5G och du mÄste vÀnta lite lÀngre för att fÄ tag pÄ det.

Samsungs Galaxy S10e Àr en billigare modell med nÄgot förenklade specifikationer som kommer att konkurrera med Apples iPhone XR. DÄ har Galaxy S10 och Galaxy S10 + alla de mest spÀnnande nya funktionerna som böjda dynamiska AMOLED-skÀrmar med hÄlslagskameror, ultraljud fingeravtryckslÀsare och trippel-objektiv bakre kameror. Hardcore Android-fans som vill maximera sin nya S10 kommer utan tvekan att vÀlja de bÀsta Galaxy S10 + -modellerna, som har fem kameror (tvÄ pÄ framsidan och tre pÄ baksidan), en stor 6,4-tums skÀrm, en speciell keramisk baksida istÀllet för glas, ett 4 100 mAh batteri, upp till 1 TB intern lagring och upp till 12 GB RAM. Det rÄder ingen tvekan om att telefonen kommer att bli ett kraftpaket, men det finns faktiskt en annan version av Samsungs nya Galaxy S10 som fÄr din kÀft att tappa Ànnu lÀngre.

BildkÀlla: Zach Epstein, BGR

De första tre versionerna av Samsungs nya flaggskeppstelefoner kommer att förbestĂ€llas den hĂ€r veckan, och de slĂ€pps den 8 mars. Om du Ă€r villig att vĂ€nta finns det dock en fjĂ€rde modell som heter Galaxy S10 5G som kommer att lĂ€ggas till i sortimentet om nĂ„gra mĂ„nader. Samsung sa inte sĂ„ mycket om det pĂ„ onsdagen under sin stora Unpacked presskonferens, men vi lyckades fĂ„ lite praktisk tid med telefonen förra veckan. Tja, det var inte tekniskt “hands on time” eftersom Samsung inte ens lĂ€t oss röra prototypen som företaget hade till hands under vĂ„rt möte, men vi fick kolla in det … och det Ă€r ett monster.

BildkÀlla: Zach Epstein, BGR

Förutom allt som gör den avancerade Galaxy S10 + sÄ bra, som massor av RAM-lagring, tar Galaxy S10 5G saker Ànnu lÀngre. Den 6,4-tums dynamiska AMOLED-skÀrmen fÄr en bump till 6,7 tum, den tre-linsiga kameran pÄ baksidan blir en fyrdubbelkamera tack vare tillÀgget av en fjÀrde lins för 3D-djupavkÀnning, framsidan av telefonen fÄr en 3D djupavkÀnnande kamera ocksÄ för bÀttre selfie i portrÀttlÀge, 4,100 mAh-batteriet vÀxer till 4500 mAh, och naturligtvis fÄr telefonen kompatibilitet med 5G-nÀtverk som rullar ut över hela landet lÄngsamt, men sÀkert.

BildkÀlla: Zach Epstein, BGR

Nu för de dÄliga nyheterna och de sÀmre nyheterna. Först skulle Samsung inte berÀtta exakt nÀr dess nya Galaxy S10 5G kommer att slÀppas, eller hur mycket det kommer att kosta. Företaget berÀttade för oss att telefonen kommer att hamna i butikshyllorna nÄgon gÄng under Ärets andra kvartal, och vi vet ocksÄ att det kommer att bli riktigt, reeeeeeally dyr. Men det Àr fortfarande inte de vÀrre nyheterna vi nÀmnde: det kommer att bli en Verizon Wireless-exklusiv nÀr den först slÀpptes i USA. Det finns dock ett silverfoder, och det Àr det faktum att Samsungs representanter bekrÀftade att Galaxy S10 5G inte kommer att vara en Verizon-exklusiv för lÀnge. Enligt företagsrepresentanter slÀpper alla tre andra trÄdlösa bÀrare ocksÄ Galaxy S10 5G nÄgon gÄng under andra kvartalet 2019.

HÀr Àr de fullstÀndiga specifikationerna:

MĂ„tt: 77,1 x 162,6 x 7,94 mm (198 g) Display: 6,7-tums Quad HD + böjd dynamisk AMOLED, 19: 9 (505ppi) Bakre kamera 16 MP (Ultra Wide / F2.2), FF Dual Pixel 12 MP OIS (Wide /F1.5/F2.4), AF 12 MP OIS (Tele / F2.4), AF 3D-djup: hQVGA FrĂ€mre kamera Dual Pixel 10 MP AF (F1.9 3D-djup: hQVGA-minne Inget microSD-kort Batteri: 4500 mAh (Vanlig) Laddning: Snabb trĂ„dlös laddning 2.0, TrĂ„dlösa PowerShare-sensorer: Accelerometer, Barometer, Gyrosensor, Kompass, Magnet (Hall) -sensor, NĂ€rhetssensor, RGB-ljussensor, HR-sensorsĂ€kerhet: InbĂ€ddad ultraljud fingeravtrycksscanner, AnsiktsigenkĂ€nningsprocessor: Octa -core, 7/8 nm process NĂ€tverk: Upp till 7 CA, LTE Cat.20, FörbĂ€ttrad 4 × 4 MIMO, Upp till 7CA, LAA, LTE Cat.20 2.0Gbps nedladdning, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)