Detta Àr vÄrt bÀsta utseende hittills pÄ Ärets mest överraskande iPhone XS-rival

Huawei-grundare: Utan Apple skulle vi inte se vÀrldens skönhet

Vad fÄr du om du blandar Infinity-skÀrmen frÄn Samsungs flaggskeppstelefoner, iPhone X-hacket och Huaweis triple-lens-kamera? Mate 20 Pro, som kommer att presenteras officiellt om cirka tre veckor. Men tills det hÀnder har vi redan en ny lÀcka som visar designen av iPhone XS viktigaste rival frÄn 2018.

JÀmförelser och verkliga hastighetstester har visat att iPhone XS och XS Max erbjuder prestanda utöver allt som finns tillgÀngligt frÄn tÀvlingen. En massa nya Android-enheter kommer att lanseras under de kommande mÄnaderna, men Huawei Mate 20 Pro Àr den enda som har en chans att tÀvla mot iPhones 2018, Ätminstone pÄ papper.

Det beror pÄ att Mate 20 Pro kommer att vara den enda Android-enheten som rockar en 7nm-processor som Àr redo att leverera viktiga hastighetsvinster över Snapdragon 845-chipet som anvÀnds av de flesta Android-telefoner i Är.

Alla tre nya iPhones, inklusive iPhone XS, XS Max och XR, fÄr A12 Bionic, som rÄkar vara vÀrldens första kommersiella 7nm-chip. Tekniskt presenterade Huawei Kirin 980 pÄ IFA 2018 nÄgra veckor före Apples iPhone-evenemang, men Apple Àr den första som har skickat den till en 7nm-processor till köpare.

Med allt detta i Ätanke, hÀr Àr hur Mate 20 Pro kommer att se ut, enligt den vÀlinformerade WinFuture:

Som jag sa tidigare kommer Mate 20 Pro att ha en helskÀrmsdesign med böjda kanter som pÄminner anvÀndare om Samsungs Galaxy S9- eller Note 9-telefoner. Men handenheten har ocksÄ ett skÄr pÄ toppen som har en ansiktslÄsningskamera som liknar iPhone Xs TrueDepth-kamera. Konstigt nog har telefonen bÄde ett hack och en liten ram överst, om dessa bilder Àr korrekta.

PÄ baksidan har vi en trippelkamera med Leica-mÀrkning. Men kameran ser annorlunda ut Àn den som Huawei anvÀnde pÄ P20 Pro tidigare i Är, eftersom den har en fyrkantig design och den Àr placerad i ett centralt lÀge. Det finns ingen bakÄtvÀnd fingeravtryckssensor dÀr uppe eftersom Mate 20 Pro kommer att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen.

TrÄdlös laddning finns ocksÄ i korten för Mate 20 Pro-serien, och telefonen stöder inte bara trÄdlös laddning, men den laddar ocksÄ trÄdlöst Huaweis trÄdlösa hörlurar Freebuds, en funktion som inte finns pÄ nÄgon telefon.

Om du kÀnner till Android-rykten Àn du redan vet ska Galaxy S10 ocksÄ ha nÀstan alla samma funktioner som Mate 20 Pro, inklusive ett 7nm-chip, fingeravtryckssensor pÄ displayen och en trippelkamera pÄ baksidan . Men Huawei kommer att ta med sig denna iPhone XS-rival pÄ marknaden nÄgra mÄnader innan Samsung presenterar sitt nÀsta generations flaggskepp.