Detta foto av en hylslös Jet Black iPhone 7 Plus kommer att hemsöka dina drömmar

iPhone 7 tar eld under transport

Efter tisdagens tillkÀnnagivanden har Apple nu inte introducerat en eller tvÄ utan tre nya fÀrger till sitt flaggskepps iPhone-sortiment för denna generation. Den senaste Àr en djupröd som matchar tidigare specialutgÄva Product Red-enheter. Men innan det lade Apple till tvÄ fÀrska fÀrger i sin katalog nÀr den först slÀppte iPhone 7 och iPhone 7 Plus tillbaka i september. Den första var en matt svart som ersÀtter Apples rymdgrÄ fÀrg med en snygg svart fÀrg, och den andra var en fÀrg som inte liknar nÄgonting vi nÄgonsin sett tidigare.

Kallad “Jet Black”, den blanka, spegelfinishen blev omedelbart den mest eftertraktade nya iPhone-fĂ€rgen som finns, och det Ă€r fortfarande det mest attraktiva alternativet dĂ€r ute … med en stor varning. Apples Jet Black iPhone 7 och iPhone 7 Plus Ă€r verkligen helt underbara – tills du faktiskt börjar anvĂ€nda dem.

Apples slÀta och glansiga Jet Black-finish Àr verkligen en bransch först, men tyvÀrr Àr finishen inte i nÀrheten av sÄ hÄllbar som den Àr attraktiv. Jet Black iPhones Àr sÄ benÀgna att repa att Apple var tvungen att inkludera följande ansvarsfriskrivning pÄ sin webbplats:

Den högblanka ytan pÄ den svartblÄa iPhone 7 uppnÄs genom en precision i niostegs anodisering och polering. Dess yta Àr lika hÄrd som andra anodiserade Apple-produkter; Emellertid kan dess höga glans uppvisa fina mikroskador vid anvÀndning. Om du Àr orolig för detta föreslÄr vi att du anvÀnder ett av de mÄnga fall som Àr tillgÀngliga för att skydda din iPhone.

Det Àr ett trevligt sÀtt att uttrycka det. Ett annat sÀtt att uttrycka det Àr detta: din telefon kommer att repas upp sÄ snart du börjar anvÀnda den. Ett fall erbjuder naturligtvis ett visst skydd för Jet Black-finishen, men dÄ presenterar sig en ny frÄga. Om du ska tÀcka över din iPhone med ett fodral, varför fÄ Jet Black till att börja med?

SÄ, ett antal mÀnniskor har beslutat att gÄ utan hÀnder. TyvÀrr verkar det inte fungera sÄ bra. Vi har sett mÄnga mÀnniskor lÀgga upp foton av vad som hÀnder med Jet Black-finishen pÄ Apples iPhone 7 och iPhone 7 Plus över tiden nÀr den inte skyddas av ett fodral, och nu fungerar ett nytt inlÀgg pÄ Reddit som en smÀrtsam pÄminnelse till alla Apple fans dÀr ute som övervÀger en saklös Jet Black iPhone.