Detta Galaxy S9-koncept distraherar oss frÄn alla Galaxy Note 8-lÀckor

Detta Galaxy S9-koncept distraherar oss frÄn alla Galaxy Note 8-lÀckor

Innan Apple av misstag översvÀmmade internet med iPhone 8-data via en HomePod-firmwarelÀckage dominerade Galaxy Note 8 rubrikerna. Efter att ha varit föremÄl för otaliga lÀckor i sig kommer Not 8 Àntligen att se dagens ljus den 23 augusti i NYC, dÀr Samsung kommer att vara vÀrd för en Packad hÀndelse för att avslöja telefonen. Men nu, med bara nÄgra veckor kvar till evenemanget, blir vi plötsligt distraherade av ett fantastiskt Galaxy S9-koncept som fÄr oss att se fram emot 2018.

Tidigare i veckan, GalaxyS9Blog.com delade en omfattande konceptdesign av nĂ€sta Ă„rs Galaxy S9. Rykten om Galaxy S9 tyder pĂ„ att den kommer att behĂ„lla Infinity Display pĂ„ S8, S8 + och Note 8, men konceptet tar sakerna ett steg lĂ€ngre genom att tĂ€cka hela framsidan av S9 med skĂ€rmen. Även kameran, högtalaren och irisskannern har inbĂ€ddats under skĂ€rmen:

Dessutom förutsÀtter Galaxy S9-konceptet att Samsung kommer att bygga in fingeravtrycksskannern i skÀrmen, vilket eliminerar behovet av en bakmonterad skanner. Koncepttelefonen saknar ocksÄ en laddningsport, eftersom trÄdlös laddning Àr det nya standardlÀget för laddning av batteriet pÄ S9.

NĂ€r det gĂ€ller specifikationer har Galaxy S9-konceptet en 5,7-tums 4K-skĂ€rm, en octa-core-processor med 6 och 8 GB RAM-alternativ, 64 GB och 128 GB internt lagringsalternativ, 4200 mAh batteri, dubbla 16-megapixelkameror pĂ„ baksidan och dubbla 8 -megapixel kameror pĂ„ framsidan. Konceptet kör den senaste versionen av Android, har ett 3,5 mm ljuduttag och kostar mellan $ 900 – $ 1000.

Med tanke pÄ Galaxy S8 som lanserades i april 2017 kommer vi troligen inte att se Galaxy S9 förrÀn i mars 2018 tidigast, men med alla lÀckor vi har sett i Är kanske vi vet mer om Galaxy S9 lÄngt innan Samsung förvÀntar sig oss till. Under tiden ser vi not 8 senare denna mÄnad.