Detta kan vara den första lÀckta bilden av Samsungs Galaxy S9

Officiella Galaxy S9-fodral lÀckte precis, vilket bekrÀftar Samsungs nya design

Galaxy S9 och Galaxy S9 + kommer att bli de första flaggskeppstelefonerna Samsung lanserar som svar pĂ„ Apples iPhone X. Men de tvĂ„ enheterna verkar vara iPhone 8-konkurrenter snarare Ă€n sanna iPhone X-mördare. Galaxy S9 beskrivs som en “S” generation av Galaxy S8, en telefon som kommer att likna 2017 Ă„rs Galaxy S-telefoner nĂ€r det gĂ€ller övergripande design och funktioner.

Galaxy S9 kommer att fĂ„ olika hĂ„rdvaruförbĂ€ttringar, precis som iPhone 8 gjorde jĂ€mfört med iPhone 7, inklusive bĂ€ttre kameror. Samsung hĂ„ller ocksĂ„ pĂ„ att kopiera Apples strategi nĂ€r det gĂ€ller telefondifferentiering genom att endast utrusta Galaxy S9 + med en dubbellinsskamera och uppmuntra anvĂ€ndarna att köpa den dyrare modellen. Galaxy S9 kommer emellertid att ha en enda lins kamera pĂ„ baksidan – och den handenheten kan ha lĂ€ckt ut för första gĂ„ngen.

En Weibo-anvĂ€ndare publicerade följande bild som visar baksidan av en ej slĂ€ppt Samsung-enhet. Bilden har blivit suddig avsiktligt för att dölja identifierande markeringar – eller sĂ„ Ă€r det en falsk avsedd att passera som den verkliga saken.

Telefonen har en Samsung-logotyp pÄ baksidan precis dÀr vi förvÀntar oss att hitta den. Kameran har bara en lins, som förvÀntat för den mindre Galaxy S9. Under kameran finns en omplacerad fingeravtryckssensor. Till höger har vi blixt- och hjÀrtslagsensorn. Om det lÄter bekant beror det pÄ att vi precis sÄg pÄstÄdda Galaxy S9-scheman och skÀrmdumpar för anvÀndargrÀnssnitt som visade samma design för telefonens baksida.

Återigen, med all den informationen som finns tillgĂ€nglig online, kan nĂ„gon försöka skapa en falsk Galaxy S9 bara för att fĂ„ lite uppmĂ€rksamhet. LĂ€ckaren delade inte bildens ursprung. Bilden kan mycket vĂ€l vara Ă€kta men visar antingen en Galaxy S9-prototyp eller nĂ„gon annan Samsung-telefon. Med tanke pĂ„ att Samsung förvĂ€ntas avslöja telefonen snart, kommer vi förmodligen att se fler bildlĂ€ckor som visar oss om dagens nya rykte Ă€r den verkliga affĂ€ren eller inte.