Detta vackra Galaxy F-koncept Àr ett starkt fodral för hopfÀllbara telefoner

Detta vackra Galaxy F-koncept Àr ett starkt fodral för hopfÀllbara telefoner

Möjligheten att förvandla en telefon som inte Àr större Àn den nuvarande smartphone-storleken som jag anvÀnder till en liten surfplatta lÄter mer och mer spÀnnande för mig nu nÀr jag har sett Samsung avslöja Infinity Flex-skÀrmen pÄ den hopfÀllbara handenheten Galaxy F som ska starta kl. nÄgon punkt under första kvartalet 2019. Samsung delade emellertid inte riktigt hela telefonens design under sin SDC18-keynote förra veckan och fördunkade den med hjÀlp av ett ful skyddsfodral pÄ scenen. Bilderna och videorna det delade online var mer avslöjande, men de mÄlade inte heller hela bilden. SÄ det Àr upp till konceptskapare att förestÀlla sig hur Galaxy F kommer att se ut.

För nĂ„gra dagar sedan visade vi dig en spĂ€nnande Galaxy F-konceptvideo som förestĂ€llde Galaxy F i vĂ„ra drömmar. Och nu har vi mer inofficiella gör det för Galaxy F, med tillstĂ„nd av Let’s Go DIgital, en hollĂ€ndsk blogg kĂ€nd för sina patentupptĂ€ckter relaterade till Samsungs vikbara telefoninsatser.

Som du kan se i dessa Ätergivningar visar bloggen telefonen i olika positioner, inklusive vikta och öppna lÀgen, liksom delvis vikta i ett bÀrbar datorliknande lÀge.

Konceptet har en kant-till-kant-skÀrm pÄ insidan och en mycket tunnare skÀrm pÄ utsidan som lÄter anvÀndare interagera med handenheten utan att behöva öppna den. Designen Àr baserad pÄ tillgÀnglig information om Galaxy F just nu, men den Àr inte exakt. Det finns flera inkonsekvenser jÀmfört med de bilder som Samsung redan har slÀppt.

Till att börja med kommer selfie-kameran att placeras pÄ högra sidan av den övre ramen och det finns knappar pÄ enhetens högra sida. Telefonen ska ocksÄ ha relativt symmetriska topp- och bottenramar och böjda sidokanter. De virtuella knapparna lÀngst ner ser ocksÄ annorlunda ut pÄ Galaxy F.

GÄngjÀrnsmekanismen som ses i dessa bilder, Àven om den Àr intressant och baserad pÄ Samsung-patent, har ett för stort gap. Enligt bilder och videor som delas av Samsung borde telefonen vikas nÀstan perfekt med de tvÄ sidorna pÄ den interna skÀrmen som nÀstan rör varandra. Telefonen ska ocksÄ vara lite tjockare Àn konceptet ovan.

HÀr Àr alla detaljer om Galaxy F-telefonen som Samsung inte riktigt pratade om pÄ scenen under keynoten, och de olika tekniska innovationerna som gör att vikbara telefoner Àntligen Àr möjliga.