Dhanbad leder landet i total 4G tillgÀnglighet: OpenSignal

Jio toppar 4G-nedladdningshastigheter igen i mars, Vodafone leder i uppladdningshastigheter: TRAI

“OpenSignal-rapporten sĂ€ger att Dhanbad har 95,3 procent 4G tillgĂ€nglighet, följt av Ranchi med 95 procent”

OpenSignal har slĂ€ppt en ny 4G-tillgĂ€nglighetsrapport som genomfördes i 50 tunnelbanestĂ€der i Indien och utsĂ„g Dhanbad till Indiens “hetaste stad” för höghastighetsnĂ€tet med cirka 95,3 procent 4G-tillgĂ€nglighet. Ranchi kommer pĂ„ andra plats med 95 procent 4G tillgĂ€nglighet, medan Srinagar – ett av de avlĂ€gsna omrĂ„dena i Indien – ligger pĂ„ tredje plats med 94,9 procent. Rapporten baseras pĂ„ en kombinerad poĂ€ng med alla operatörer som har ett 4G-nĂ€tverk i dessa 50 stĂ€der och data samlas in mellan 1 november 2018 och 30 januari 2019.

OpenSignal

OpenSignal noterar att 4G-tillgÀnglighetsmÄttet inte Àr ett mÄtt pÄ 4G-tÀckning eller den geografiska omfattningen av ett nÀtverk. IstÀllet mÀter den andelen tid som 4G-nÀtverket Àr tillgÀngligt för anvÀndarna. Det betyder att anvÀndare var anslutna till 4G LTE-nÀtverket 95 procent av tiden. PÄ fjÀrde plats Àr Raipur, som fick 94,8 procent 4G tillgÀnglighet, följt av Patna med 94,5 procent.

Det bör noteras att tunnelbanor som Delhi, Mumbai saknade de 10 bÀsta platserna och var tvungna att slÄ sig ner lÀngst ner i tabellen med poÀng under 90 procent. Bangalore placeras mot mitten med 92,3 procent, medan Ahmedabad fick 92,7 procent. Alla de 50 bÀsta tunnelbanestÀderna lyckades uppnÄ en poÀng över 87 procent. I en nyligen upplevd mobilnÀtupplevelse lyckades Jio toppa med en tÀckningsgrad pÄ 96,7 procent över alla 22 cirklar, vilket Àr en bra 20 procent före konkurrenterna Airtel och Vodafone Idea Limited.

[Previous Story]PÄstÄtt Google Pixelbook-eftertrÀdare Atlas lÀckte ut i livevideor

[Next Story]Apple 2019 iPhone-schemat lÀcker avslöjar trippel bakre kameror