Ditt innehÄll Àr trÄkigt, sÄ hÀr gör du det intressant

Du kanske har bloggat i mÄnader, om inte Är, tillhandahÄllit anvÀndbara guider och delat dina kreativa idéer. Men det blir lite monotont och det Àr nu trÄkigt.

HÀr Àr tre idéer för dig att blÄsa nytt liv i din skapande av innehÄll.

Skapa interaktivt innehÄll för att öka engagemanget

Om lÀsare kan spela pÄ din webbplats kanske de aldrig vill lÀmna eller kanske kommer tillbaka snart. Hur som helst Àr bra för din webbplats. Gamification Àr ett kraftfullt sÀtt att bygga upp anvÀndarretention och varumÀrkeslojalitet och det krÀver faktiskt ingen enorm budget för att skapa riktigt engagerande interaktivt innehÄll som du kan anvÀnda pÄ din webbplats.

Det finns tvÄ mycket enkla sÀtt att lÀgga till interaktivt innehÄll pÄ din webbplats. Dessa företag har en fremium och betald prissÀttningsmodell.

LĂ€gg till en klickbar infografik

Om du har infografik pÄ din webbplats kan du bli en interaktiv tillgÄng med ThingLink. Du kan lÀgga till lÀnkar och bÀdda in videor direkt i din bild och sedan bÀdda in din interaktiva grafik pÄ din webbplats. Det Àr ett perfekt sÀtt att visualisera din om-sida eller berÀtta en historia om ditt företag pÄ ett underhÄllande sÀtt.

ThingLink

LÀgg till en mobilvÀnlig blÀdderbok

Om du har en e-bok eller en pdf-broschyr kan du förvandla dem till ett interaktivt innehÄll genom att anvÀnda Flipsnack. BlÀdderböckerna Àr lyhörda (sÄ att de kan spelas med pÄ en mobil enhet) och du kan bÀdda in dem pÄ din sida. Ge dina infographics och digitala böcker ett nytt liv genom att förvandla dem till nÄgot som dina lÀsare kan leka med.

Flipsnack

Konsolidera ditt innehÄll till en ny mikrosida

Tillbaka 2015 beslutade Hubspot att slĂ€ppa en mini-webbplats som Ă€r helt dedikerad till semesterperioden. Det var en stor hit och inkluderade en nedrĂ€kning till Cyber ​​Monday, relaterade produkter för semestermarknadsföring och en samling blogginlĂ€gg som var semesterfokuserade.

Designen Àr snygg och snygg och följer temat utan att Àventyra varumÀrket för företaget bakom det. Om du tittar pÄ webbplatsen vet du omedelbart att det Àr Hubspot, vilket Àr nÄgot som mÄnga mini-webbplatser kan missa. PÄ botten har de ett registreringsblad för en gratis konsultation / bedömning, men bara efter att ha gett mycket innehÄll och förmÄner för anvÀndarna.

Om det finns ett Àmne som du har behandlat konsekvent i nÄgra mÄnader eller Är kan det finnas en möjlighet för en minisida som konsoliderar och marknadsför det innehÄllet. Ett annat alternativ Àr att skapa en online-kurs som konsoliderar mÄnga delar av innehÄllet till en solid tillgÄng

LÀgg till alternativa innehÄllsformat

Att erbjuda dina lÀsare ditt innehÄll i ett nytt format Àr ett utmÀrkt sÀtt att ge ditt gamla innehÄll ett nytt liv. Och det Àr lÀttare Àn du kanske tror! Du kan till exempel extrahera ljud frÄn din video och förvandlas till en podcast. Eller sÄ kan du göra din webbhandledning till en pdf-mini-e-bok.

Att förvandla ditt gamla innehÄll till nÄgot nytt innebÀr att ge dina lÀsare alternativa sÀtt att konsumera ditt innehÄll. Det kan skapa nya kanaler för att ditt innehÄll ska upptÀckas ocksÄ eftersom du kan marknadsföra dina böcker pÄ Goodreads och dina podcaster pÄ iTunes och Soundcloud.

förstasitguide

Att spela med innehÄllsformat Àr faktiskt inspirerande, sÄ du kommer sannolikt att upptÀcka fler och fler idéer. Lycka till med att spela!

LÀs mer om att göra din blogg mer intressant pÄ TechCo