DJI Osmo Action lanserades med dubbel skÀrm, 4K HDR-video till $ 349

DJI Osmo Action lanserades med dubbel skÀrm, 4K HDR-video till $ 349

“DJI Osmo Action vĂ€nder sig helt och hĂ„llet mot GoPro Hero-sortimentet, fladdrar 36 meter vattenmotstĂ„nd och en fysisk vĂ€xling som nyckelfunktioner.”

DJI har lanserat Osmo Action, en liten actionkamera som ser ut och konkurrerar helt och hÄllet med erbjudanden frÄn GoPro Hero-sortimentet. Osmo Action erbjuder en robust, kompakt kropp som pÄstÄs vara dammtÀt, stötsÀker upp till 5 fot och vattentÀt upp till 36 fot under fotografering. Den har en 1 / 2,3-tums sensor inuti, liknande som vanligtvis finns i smartphones.

Sensorn gör att kameran kan ta 12MP-foton, 4K-videor med 60 fps och 4K HDR-videor med 30 fps. Du kan ocksÄ spela in 720p- och 1080p-videor med högre bildhastigheter för att konvertera till smidiga slow motion-bilder pÄ redigeringstabellen senare. Detta Àr förenat med elektronisk bildstabilisering (EIS) för en viss grad av stabilisering, Àven om optisk stabilisering Àr en ganska överraskande miss hÀr eftersom DJI alltid har ansetts vara mÀstare för stabiliserade videor.

DJI Osmo Action

Osmo Action har dock en unik layout med dubbla skÀrmar, med en större 2,25-tums pekskÀrm pÄ baksidan och en 1,4-tums pekskÀrm pÄ framsidan. Den frÀmre skÀrmen hjÀlper till att filma sjÀlvvÀndande videor nÀr du Àr ute pÄ mountainbike eller vid andra sÄdana Àventyrliga strimmor. Den frÀmre skÀrmen Àr ljusare Àn den bakre och erbjuder 800 nits med maximal ljusstyrka, vilket skulle vara till hjÀlp vid fotografering i starkt solljus eller i allmÀnhet ljusa förhÄllanden som t.ex.

DJI Osmo Action har ocksÄ en multifunktionell snabbbrytare pÄ framsidan, vilket gör det vÀldigt enkelt och intuitivt att vÀxla mellan foton, videor och andra fotograferingslÀgen sÄvÀl som mellan fotograferingslÀgen. Detta gör det bÀttre Àn GoPros mekanism för att vÀxla lÀgen genom att upprepade gÄnger trycka pÄ lÀgesknappen, som i sig Àr lite grumlig och dÀrmed lite irriterande pÄ lÄng sikt.

Den GoPro-rivaliserande actionkameran har premiÀr pÄ $ 349 (~ Rs 24.500), ett ganska anstÀndigt pris för actionfans som vill spela in sina upptÄg ut i naturen. Just nu finns det inget ord om en Indien-lansering, Àven om vi förvÀntar oss att det sÄ smÄningom kommer till Indien. Om du inte kan vÀnta tills dess kan du naturligtvis se upp för inofficiella kanaler, som eventuellt kan ta ut en premie för den över konverteringsfrekvensen.