Du behöver $ 250 i donglar för att uppgradera till nya MacBook Pro

Apple har förlÀngt stora rabatter pÄ MacBook-donglar och laddare

Apples nya MacBook Pro Àr fantastisk. Det Àr snyggare och mindre Àn nÄgon MBP i historien, och det har en OLED-pekfÀlt som kan göra pekskÀrmsdatorskÀrmar förÄldrade. Men det finns ett stort problem med den nya MacBook Pro: den har fyra Thunderbolt 3 / USB-C-portar, ett hörlursuttag och inget annat.

MISS INTE: De 5 största tillkÀnnagivandena frÄn Apples oktoberevenemang

Du kanske frĂ„gar, “hur ska jag ansluta min iPhone till min nya MacBook Pro?” Svaret Ă€r att du mĂ„ste köpa en dongel.

Okej, ingen grej, men du Àr ocksÄ en ivrig fotograf, och det enklaste sÀttet att ladda upp dina foton Àr att sticka in ditt SD-kort i kortplatsen pÄ din bÀrbara dator. TyvÀrr finns det ingen sÄdan plats pÄ nya MacBook Pro, sÄ det finns dongel nr 2.

Vad sĂ€gs om en Ethernet-port eller en HDMI-port eller en VGA-port eller till och med en port för dina gamla Thunderbolt 2-enheter? Du gissade det – du kommer att behöva plocka upp adaptrar med de portarna om du vill ansluta enheter som krĂ€ver dem.

Efter att ha sökt igenom Apples onlinebutik lyckades jag hitta fem olika adaptrar som skulle fÄ dig tillbaka pÄ rÀtt spÄr. Det finns USB-C Digital AV Multiport Adapter ($ 69,00) med en HDMI-port och en standard USB-port. Sedan finns det SanDisk Extreme Pro SD UHS-II-kort USB-C-lÀsare ($ 49,95) för dina SD-kort. Du kanske ocksÄ behöver Belkin USB-C till Gigabit Ethernet-adapter ($ 34,95), eftersom trÄdlöst internet inte alltid Àr pÄlitligt.

Åh, och vem kunde glömma Belkin USB-C till VGA-adapter (39,95 $), för dem som föredrar att anvĂ€nda andra skĂ€rmar. Sist, men absolut inte minst, hur ska du ansluta dina gamla Thunderbolt 2-enheter utan Thunderbolt 3 (USB-C) till Thunderbolt 2 Adapter ($ 49,00). Och beroende pĂ„ vad du vill göra med din MacBook Pro kan du behöva Ă€nnu fler donglar.

Genom att lÀgga till alla dessa donglar och adaptrar i min vÀska pÄ Apple.com, uppgick summan till $ 264,40. Men hej, det finns Ätminstone gratis frakt!