Du kan dela din Disney + -inloggning med vÀnner utan konsekvenser

Du kan dela din Disney + -inloggning med vÀnner utan konsekvenser

Disney + Àr nu tillgÀngligt i tre lÀnder, inklusive Kanada, NederlÀnderna och USA, Àven om lanseringen inte har varit felfri, med vissa anvÀndare som rapporterar anslutningsproblem pÄ lanseringsdagen. Om du undrade om dessa fel hade nÄgot att göra med det faktum att du antingen delar din inloggning eller anvÀnder en vÀns Disney + -konto, borde du veta att det inte Àr ett problem. Disney Àr medveten om lösenordsdelningsfenomenet nÀr det gÀller streamingprodukter, och som Netflix kommer det inte att sÀtta stopp för det.

För bara $ 6,99 per mÄnad, vilket Àr Ànnu billigare om du prenumererar för ett helt Är, fÄr du dela ditt konto med upp till sex familjemedlemmar, men det hindrar dig inte frÄn att ocksÄ ge dina inloggningsuppgifter till andra mÀnniskor. Och Disney kommer inte att vidta nÄgra ÄtgÀrder mot det för tillfÀllet, GrÀnsen rapporter.

”Lösenordsdelning Ă€r definitivt nĂ„got vi tĂ€nker pĂ„â€, sĂ€ger Michael Paull, president för Disney Streaming Services, under en mediaförhandsvisning förra veckan. Ledaren uttryckte sitt hopp om att kunderna kommer att se hur mycket vĂ€rde de fĂ„r för den lĂ„ga mĂ„nadsavgiften och anvĂ€nda tjĂ€nsten inom rimliga skĂ€l.

”Vi tror att konsumenterna kommer att se det vĂ€rdet, och de kommer att agera dĂ€refter. De kommer att anvĂ€nda dessa konton för sin familj, för sitt hushĂ„ll. Med detta sagt erkĂ€nner vi att lösenordsdelning existerar och kommer att fortsĂ€tta att existera. ”

Med det sagt kommer Disney sÀkert att analysera hur konton anvÀnds, och det kan ta nÄgra ÄtgÀrder mot lösenordsdelning pÄ vÀgen. Disney Àr naturligtvis inte den enda streamingjÀtten som tittar pÄ problemet, med Netflix och andra som ocksÄ studerar sÀtt att minska lösenordsdelning.

“Vi har skapat en del teknik som finns i backend som vi kommer att anvĂ€nda för att förstĂ„ beteende”, sa Paull. “Och nĂ€r vi ser beteende som inte Ă€r vettigt, har vi mekanismer som vi har infört för att hantera det.”

Det Àr oklart vilka verktyg Disney byggde in i systemet för att förhindra missbruk. Företaget kan ÀndÄ enkelt se vilka enheter som anvÀnds för att strömma program pÄ samma konto och kan bestÀmma din allmÀnna plats Àven om apparna sjÀlva inte behöver platsÄtkomst för att fungera. Det betyder dock inte att Disney Àr mer ivrig Àn Netflix att vidta ÄtgÀrder mot lösenordsdelning just nu.