Du kan förbestÀlla Disney + frÄn och med nu, men det finns en mycket bra anledning att du borde vÀnta

Du kan förbestÀlla Disney + frÄn och med nu, men det finns en mycket bra anledning att du borde vÀnta

Disney pÄ söndagen startade förbestÀllningar för sin Disney + -tjÀnst, mer Àn en mÄnad före lanseringen den 12 november. Köpare som vill anmÀla sig tidigt till den nya Netflix-rivalen har valet mellan mÄnatliga och Ärliga prenumerationer och ett incitament att fÄ sin bestÀllning före den 12 november. En uppsÀttning framtida Disney + -prenumeranter vill dock vÀnta till lanseringsdagen för att dra nytta av tjÀnsten.

Disney + kostar 6,99 dollar per mĂ„nad eller 69,99 dollar om du betalar i förskott för hela Ă„ret – det senare Ă€r det bĂ€ttre alternativet om du planerar att hĂ„lla fast vid tjĂ€nsten under lĂ„ng tid. Disney + Ă€r billigare Ă€n Netflix till det hĂ€r priset, och det Ă€r Ă€ven om du missade den enorma affĂ€r som Disney erbjöd för nĂ„gra veckor sedan till de kunder som var redo att hĂ„lla fast vid tjĂ€nsten i tre Ă„r. Ett Disney + -konto ger dig Ă„tkomst till fyra samtidiga strömmar, var och en upp till 4K dĂ€r det Ă€r tillgĂ€ngligt, samt upp till sex olika anvĂ€ndarprofiler, vilket Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n Netflix billigaste medlemskap.

Disney sa i ett pressmeddelande att förbestÀlla tjÀnsten tidigt innebÀr att kunder kommer att vara bland de första som börjar strömma Disney + -innehÄll pÄ lanseringsdagen. Företaget sa nyligen att det har arbetat dygnet runt för att sÀkerstÀlla upptid och buffring och andra intensiva internettrafikrelaterade problem. Kanske Àr det dÀrför som ser till att de köpare som vill ha tjÀnsten kan förbestÀlla den i förvÀg och dÀrmed förhindra registreringsproblem pÄ lanseringsdagen. Med det sagt Àr det oklart vad som Àr bland de första som anvÀnder tjÀnsten betyder, men om du inte kan vÀnta med att titta pÄ Disney + -innehÄll Àr det hÀr din chans att fÄ det tidigt. GÄ bara till DisneyPlus.com för att fÄ din prenumeration och kom ihÄg att varje konto kommer med en veckas gratis anvÀndning.

Det finns dock en anledning att vÀnta till den 12 november för att fÄ din bestÀllning, Àven om det innebÀr att du inte Àr bland de första som streamer Disney + -program. Det Àr $ 12,99 Disney +, ESPN + och Hulu (med annonser) -paketet, vilket kan vara mycket för vissa kunder. Paketet Àr dock inte tillgÀngligt för förbestÀllning, sÄ du bör vÀnta tills Disney + startar för att fÄ det.