E3 2019: Allt meddelat av Bethesda, EA och Microsoft, ft Halo Infinite, Gears 5 och mer

E3 2019: Allt meddelat av Bethesda, EA och Microsoft, ft Halo Infinite, Gears 5 och mer

”I Ă„rets E3 2019 har en mĂ€ngd tungvikt slĂ€pvagnar tappats, var och en Ă€r mer imponerande Ă€n den andra. HĂ€r Ă€r de bĂ€sta. ”

Den Ă„rliga extravaganzan för spelkonvent, E3 2019, Ă€r officiellt igĂ„ng, och med det har de flesta rubriken för spelutvecklare och förlĂ€ggningar Ă€gt rum. Som med varje Ă„r har vi kommit med en imponerande lista med titlar ocksĂ„ i Ă„r, den hĂ€r gĂ„ngen med tvĂ„ överraskande framtrĂ€danden – Halos hyllade Master Chief och ingen ringare Ă€n Keanu Reeves. Utöver det har vi ocksĂ„ sett flera lanseringar som har fĂ„tt huvudet att vĂ€nda, och vi kan inte vĂ€nta pĂ„ att de ska lanseras under Ă„ret och fram till 2020.

Bethesda

Ingen spelkonvention Ă€r nĂ„gonsin komplett utan att Bethesda skjuter nĂ„gra bombskal i luften. Även om E3 2019-nyckeln kanske inte har varit den mest produktiva under sin livstid, har den inte varit nĂ„got fantastiskt heller, helt enkelt med den stora listan över spel som de har tagit fram till bordet. Huvudtemat för Bethesda-nyckeln för i Ă„r var ”Bli ansluten” – ett positivt nick till det ökande engagemanget av internet, molnberĂ€kning, strömningsplattformar och konstant anslutning som vĂ€sentliga fakta för spel. Medan Bethesda förblev troget mot sitt tema, glömde det inte vad det var i första hand i rummet för – fantastiska spel.

Orion spelströmningsplattform

Med Google som har kastat försiktighet i luften med Stadia ser det nu ut som att alla stora namn inom teknik som Ă€r vĂ€rda sitt salt kommer att investera i detta segment. Med det stora antalet smartphones, surfplattor och tv-apparater som sprids över hela vĂ€rlden, i kombination med det relativt minskande antalet dedikerade spelhĂ„rdvara, Ă€r det ingen överraskning att Ă€ven spelutgivare och utvecklare tittar pĂ„ detta ocksĂ„. Resultatet – Orion.

Bethesdas pĂ„stĂ„enden handlade inte om att göra nĂ„got dramatiskt annorlunda. IstĂ€llet fokuserade det pĂ„ att göra det rĂ€tt – ge information som Ă€r relevant för den vanliga publiken. Orion kan enligt uppgift strömma med 20 procent snabbare bildhastigheter, samtidigt som den tar upp 40 procent mindre bandbredd Ă€n konkurrens som Google Stadia, Microsoft xCloud, Sony PlayStation Now och Valve Steam Link. Dess pĂ„stĂ„enden Ă„terstĂ„r att valideras, men med Doom 2016-smartphone-demo som spelades pĂ„ scenen verkar tjĂ€nsten ganska lovande.

Doom Evig

Ett av vÀrldens mest populÀra skjutspel Àr tillbaka, och den hÀr gÄngen Àr det dÄligare och blodigare Àn tidigare. Doom Eternal hÄller fast vid det typiska temat för Doom, samtidigt som du förbÀttrar hur du kÀmpar och de belöningar du fÄr för att tillföra innovativa dödar. Som alltid förblir det alien-drÀpande videospelet lika fantastiskt som nÄgonsin, och du kan spela det frÄn 22 november 2019.

Deathloop

Arkane Studios, utvecklarna av Dishonored-serien, Àr tillbaka med ett nytt spel, Deathloop. Sanningen att sÀga verkade demon ibland mÀktig nÀra Dishonored, sÀrskilt svÀrdspelelementen. Det verkar ha de snygga grafikelement som vi förvÀntar oss frÄn de flesta nya videospel, men tyvÀrr meddelades inget avslöjandedatum.

Wolfenstein Youngblood

Ännu en legendarisk titel som fĂ„r en ny makeover med nĂ„gra ytterligare funktioner. Youngblood verkar dock fortfarande vĂ€rt din tid, för nu fĂ„r du förbĂ€ttrad skjutmekanik och huvudlistan – co-op-strider dĂ€r du kan gĂ„ ihop med din vĂ€n för att ta itu med alla och allt. Den senaste versionen av Wolfenstein slĂ€pptes den 26 juli.

Elder Scrolls: Blades och online

Elder Scrolls fick inte riktigt den bĂ€sta andelen nya funktioner, med Blades som en ny version av samma spel, och i huvudsak en DLC som Ă€r tillgĂ€nglig för alla plattformsannonser kommer ocksĂ„ till Nintendo Switch senare i Ă„r. Dessutom fĂ„r Elder Scrolls Online ocksĂ„ tvĂ„ nya DLC: er – Elsweyr och Scalebreaker, av vilka den senare kommer att slĂ€ppas senare i Ă„r.

Fallout 76 Battle Royale

Om du tror att du har haft det med Fallout 76, tÀnk igen. Tillsammans med ett nytt DLC-paket gÄr Fallout 76 ocksÄ med i Battle Royale-vagnen med ett 52-spelare online Battle Royale-lÀge. Vi har inte datumet för nÀr det skulle införas, men Bethesda sÀger att det kommer snart. LÄt oss hoppas att saker inte gÄr nedför den hÀr gÄngen.

Ghostwire Tokyo

Fans av skrĂ€ckspel, glĂ€d dig! Spellegenden Ikumi Nakamura trĂ€ffade Bethesda E3-scenen för att avslöja Ghostwire Tokyo – ett helt nytt spel som smĂ€lter överlevnad, verklighetsdriven skrĂ€ck med det paranormala. Grafiken Ă€r intensiv och karaktĂ€riseringen Ă€r i toppklass, vilket ocksĂ„ gör den vĂ€ldigt spöklik. Återigen finns det inget slĂ€ppdatum tillgĂ€ngligt, och vi förvĂ€ntar oss inte att se det personligen förrĂ€n 2020.

Elektronisk konst

Star Wars Jedi: Fallen Order

Kanske den mest hypade av EA: s tillkÀnnagivanden, Star Wars Jedi: Fallen Order faller vÀl inom ramen för en Star Wars-liknande historia. Rebel Cal Kestis och hans kompis droid BD-1 startar i efterdyningarna av en förintelse pÄ den kejserliga basen Order 66 och rippar igenom det kejserliga fÀstet med en del fancy Lightsaber-rörelse och oklanderlig timing. Det ser verkligen riktigt spÀnnande ut, och sÀrskilt för dem som Àr fans av Star Wars-serien. Om du inte kan vÀnta med att spela det, Àr den 15 november dagen du kan köpa den och fÄ knÀcka pÄ den kejserliga chefen.

FIFA 20

Inget Ă„r Ă€r verkligen komplett utan FIFA, och den 28: e regelbundna Ă„tergivningen av spelet fortsĂ€tter EA: s stora cash-spinner med nĂ„gra förbĂ€ttringar. Med Journey story-lĂ€get slut, har EA beslutat att introducera Volta – ett streetfotbollslĂ€ge dĂ€r du kan spela med mĂ€n och kvinnor i samma (eller olika) lag, anta 3v3- eller 5v5-matcher (Ă€ven utan en mĂ„lvakt ) och gĂ„ ut och lĂ„t de största fotbollsstjĂ€rnorna slĂ„ss mot det pĂ„ professionella futsal-planer. Andra tillĂ€gg inkluderar en översyn av AI-motorn för att göra spelarens körningar mer realistiska, försvara mer eftertrycklig och mer exakt fysik som replikerar bollspinn och svĂ€nger nĂ€rmare verkligheten. För alla som religiöst vĂ€ntar pĂ„ den Ă„rliga utgĂ„van, FIFA 20 kommer i butikerna den 26 september.

Apex Legends sÀsong 2

Det PUBG-rivaliserande Battle Royale-spelet har premiÀr den 2 juli. Du fÄr en ny karaktÀr, Watson, att spela med, tillsammans med en ny LMG som vi har sett i andra spel vara ganska snygga. Du kan ocksÄ fÄ ett nytt, förbÀttrat stridspass i spelet, medan ett nytt Rank Mode syftar till att öka konkurrensen i Apex Legends-spelarbasen för att ta pÄ sig PUBG och Tencents dominans av segmentet.

SlagfÀlt 5

Den största höjdpunkten i Battlefield 5s uppdateringar kommer tyvĂ€rr senare i Ă„r – kapitel 5, som visar inledningen av konflikten mellan USA och Japan under andra vĂ€rldskriget. Andra uppdateringar, Ă€ven om de riktas mot att öka spelarengagemanget, kan bĂ€st kallas inkrementell och iterativ. Dessa inkluderar tvĂ„ nya multiplayer-kartor, flera nya kampankkartor för en spelare som kommer att presenteras framöver den 27 juni och ökad spelarrankning till 500, vilket gör det möjligt för spelare att kĂ€mpa för Ă€ra ytterligare.

The Sims 4

De mycket Ă€lskade och skrĂ€ddarsydda simmarna fĂ„r ett nytt ‘Island Living’ expansionspaket, dĂ€r du kan bygga strandstugor, sĂ€tta pĂ„ skrapa nyanser och neonstrandklĂ€der och – vĂ€nta pĂ„ det – Ă€ven delfiner som kommer att interagera med dig!

Microsoft

Halo Infinite

Master Chief Ă€r tillbaka, och hur! Halo, ett av de mest följda och Ă€lskade videospelen genom tiderna, kommer tillbaka med det som har kallats en andlig eftertrĂ€dare till allt Halo hittills, inklusive Master Chief-samlingen. Spelet ser precis ut som vad du förvĂ€ntar dig av Halo, de apokalyptiska stridsropen Ă€r riktigt och Master Chief ser lika tappra ut som nĂ„gonsin. Den mycket dramatiska avtĂ€ckningen överskuggade till och med hĂ„rdvarumeddelandena i en utstrĂ€ckning, sĂ„dan Ă€r Halo-effekten. FrĂ„n och med nu har Microsoft bara sagt ‘Holiday 2020’ som slĂ€ppdatum, vilket innebĂ€r att det fortfarande Ă€r lĂ„ng tid att gĂ„ tills vi fĂ„r spela det.

Cyberpunk 2077

NÀstan att stjÀla Halos Äska var ingen ringare Àn Keanu Reeves, som spelar i den efterlÀngtade Cyberpunk 2077. Det dystopiska Àventyrsspelet cyborg-reality kommer att ha premiÀr den 16 april 2020 och i den nya filmtrailern som slÀpptes av CD Projekt Red, vi fick inte riktigt se nytt spel. Emellertid ser den neonbadade förutsÀttningen lika bra ut som nÄgonsin och klimaxar pÄ Reeves utseende pÄ E3-scenen. Om du redan dött pÄ att spela det pÄ grund av den otroliga grafiken, den lockande historien och det olycksbÄdande ljudspÄret, fick du bara en annan anledning att vÀnta pÄ det.

Kugghjul 5

Bland de mĂ„nga nya sakerna ger Gears 5 dig chansen att spela som Kait, som verkar dömd av Locust Queens mörka drag. Du fĂ„r ocksĂ„ ett nytt lĂ€ge att spela i, kallat “The Escape”, medan en annan lockande ny aspekt Ă€r tillĂ€gget av T-800 Terminator-kostym, dĂ€r du kan spela som en Terminator, bokstavligen. Den mörka berĂ€ttelsen accentueras ytterligare av ett valfritt paket som spelare kan anvĂ€nda för att se Sarah Connors Ă„terkomst till spelet.

Elden Ring

Elden Ring Àr byggt i samarbete med Game of Thrones-skaparen George RR Martin och Àr ett helt nytt spel som ocksÄ har GoT-undertoner, i den meningen att det Àr en öppen vÀrld dÀr du reser genom flera riken, styrd av olika hÀrskare och fÄr en ett brett spektrum av krafter ett ett allsmÀktigt rike. Miljön Àr mörk och soul-sapping, lÀgga till ett mycket olycksbÄdande tema i spelet, och pÄminner oss alla om Dark Souls. Ett slÀppdatum Àr fortfarande inte runt, och frÄn och med nu verkar spelet bara vara i alfafasen.

Xbox Game Pass

Microsoft har Àntligen tillkÀnnagett prissÀttningen och tillgÀngligheten av Xbox Game Pass för datorer, vilket avslöjar baspriset pÄ $ 5, och sÀger ocksÄ att Àven om det har samma namn som konsolvarianten kommer Game Pass för datorer att kurateras separat. Förflyttningen ger Xbox-exklusiva titlar till datorer för första gÄngen, vilket öppnar Microsofts styva formationer av sina hÄrdvarustrategier. PC-titlar frÄn Xbox-samlingen inkluderar Forza Horizon 4, Halo Master Chief Collection, Gears 5, Age of Empires II: Definitive Collection och till och med den nya Flight Simulator.